En meer namen bekend voor het Boost Gospel Festival

Meer nieuwe namen voor BOOST20!!!
Gisteren las je op onze site de eerste reeks namen die bekend zijn gemaakt.
Het Boost Gospel Festval vindt op 1 juni plaats in Den Ham.

Dit jaar op onze Main Stage: InSalvation. Deze band is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. Het is meer dan een gepassioneerde aanbiddingsband: het is een aanjager van een beweging met hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan.
De energievolle pop/rock band is bekend van liederen als ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’, ‘Neon’, ‘Power in the Blood’ en ‘God Who Saves’.

Emma Julia is een zangeres, aanbiddingsleider en songwriter. Haar debuut EP ‘Come’ bestaat uit 5 zelfgeschreven nummers die zijn ontstaan vanuit worstelingen en blijdschap van het leven dag tot dag. De kern van alle nummers is dat we God kunnen danken en prijzen, in elke situatie, als we er maar voor kiezen. Waar je ook bent op dit moment in je leven, Jezus is goed! Emma Julia maakt ook onderdeel uit van de band Devoted die de dienst zal leiden!

De BOOST dienst wordt dit jaar muzikaal geleid door Devoted! ‘Devoted’ proberen ze in ieder geval te zijn: toegewijd aan God. “Wij zijn een band met een hart voor aanbidding, ontstaan vanuit een verlangen om in contact met God te staan en zo een stukje koninkrijk op aarde te brengen. We hebben allemaal een verschillende kerkelijke achtergrond, maar samen willen we graag de focus terugbrengen naar dat wat ons één maakt: Jezus, de Heer, onze God.”

Speciaal voor de Kids Area komt Goochelaar Jan naar BOOST! Goochelaar Jan is viervoudig Nederlands Kampioen Kindergoochelen en was te gast bij Holland Got Talent, Man bijt Hond, Popster en Belgium Got Talent. Hij bedenkt, schrijft en maakt zijn eigen voorstellingen. Sinds 2017 maakt hij ‘goochel-preken’. De voorstelling die hij gaat geven is voor kinderen van 4 – 99 jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *