CD presentatie CBKids 9 november!

Na maanden hard werken door diverse mensen is het dan nu zover:
de spiksplinternieuwe cd Doen Durf Waarheid van de CBKids.

Na een succesvol live programma in 2012 besloot Chiel Naber van CB|Producties om een cd op te nemen met allemaal eigen geschreven muziek. Hij sloeg de handen ineen met de talentvolle broer en zus Jesse en Hannah Lasonder en schreef samen met hen negen aanstekelijke pop songs voor kids rond het thema Doen Durf Waarheid.

De cd is opgenomen met een live band onder leiding van Tim Breel (die ook een nummer schreef) en Jesse Lasonder en dit zorgt ervoor dat de cd een eigen geluid heeft. De eerste recensies van de cd zijn lovend en dat komt mede door de stevige band maar ook door alle talentvolle kids die onder leiding van Chiel Naber in de studio stonden.

Doen Durf Waarheid is het thema van deze cd. Ons leven bestaat uit vele vragen. Wat DOEN we tegenwoordig? Waar zijn we mee bezig en waar hebben we eigenlijk nog tijd voor? DURF jij jezelf over te geven aan de Here God? Durf jij te zeggen dat je een christen bent? En wat is nu de WAARHEID? Ga op onderzoek uit en ontdek hoe mooi de liefde van God is.

Doen Durf Waarheid is een verfrissende pop plaat voor kids geworden. De thema’s zijn herkenbaar en relevant. De arrangementen zijn modern en fris.

Zaterdag 9 november 2013 wordt de cd gepresenteerd om daarna door heel Nederland heen te kunnen worden verkocht. Iedereen is van harte welkom om de live presentatie mee te maken. De CBKids zullen een aantal nummers live ten gehore gaan brengen!

Zaterdag 9 November 19:00 uur
Ichthuskerk
Roerstraat 1 te Dronten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *