Chesron is terug met een gloednieuwe funky zomerhit ‘Bij Mij’!

Met de super-catchy zomersingle ‘Bij Mij’ zet de 25-jarige zanger Chesron weer een feestje neer. Nu het zomer is, de vakantie voor de deur staat en er dus meer tijd is voor een Tik-tok dansje komt de song precies op tijd!

De positieve kijk van de in Amsterdam geboren Chesron borrelt over naar muziek in allerlei kleuren. In deze single komt dit ook duidelijk naar voren. Funky gitaartjes worden gecombineerd met catchy melodietjes, beatbox en een toffe rap van Amy Maria. Op deze manier geeft hij op een frisse manier woorden en geluid aan de boodschap dat je met de Liefde stevig staat!

“Ik houd ervan om allerlei verschillende muziekstijlen door elkaar te gooien!”, vertelt Chesron. “En ook in dit liedje zul je weer allerlei verschillende invloeden terug horen. Dit is misschien wel een van de vrolijkste liedjes die ik ooit gemaakt heb!

Het onderwerp liefde is al vaak bezongen, maar daar heb ik weer mijn eigen twist aan gegeven. Het leven is natuurlijk niet perfect en soms is het allemaal pittig, maar hoe fijn is het dan om te weten dat God je draagt. God is voor mij liefde! Waar ik ben of waar ik ook heen zal gaan; Ik heb liefde bij mij!”

Stilzitten lukt niet als je deze vrolijke track voorbij hoort komen. En dat blijkt ook uit de bijbehorende videoclip die tegelijkertijd op YouTube wordt uitgebracht. Een uitbundige clip boordevol energie en te gekke dansers.

Dans ook met Chesron mee op dit zomerse nummer! Film je moves op Tik-Tok/Instagram en tag @chesronsminia of gebruik de hashtag #bijmij.

En wil je het net wat rustiger aandoen. Deze single is ook te beluisteren op Spotify en andere gangbare streamingplatformen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *