RELEASE NIEUWE SINGLE DELISE: IK KEN JE

Ik ken je is de naam van de nieuwste single van Delise. Deze single is een voorproefje op haar nieuwe – gelijknamige – album dat uitkomt in februari. Ik ken je is vanaf 14 januari online te beluisteren. Het nummer is een melodieuze ballad met een tekst waarvan Delise hoopt dat veel mensen zich erin zullen herkennen.

Single Ik ken je

“De stap is genomen, het nieuwe gekomen en het oude voorbij.” In het lied beschrijft Delise hoe we soms in cirkels kunnen denken en vast kunnen zitten in onze gedachten en omstandigheden. Tegelijkertijd benadrukt ze dat we mogen weten dat er genade is. “Ik ken je, Ik ken je. Jij bent mijn geliefde kind en Ik roep je bij je naam.” Met dit lied wil Delise benadrukken dat we naar God mogen terugkeren en dat we een nieuwe start mogen maken.

Het idee voor het onderwerp van dit lied ontstond toen Delise gevraagd werd een lied te schrijven voor een doopdienst. “Ik las in Mattheüs over Jezus’ doop. Er daalde een duif neer uit de hemel en er klonk een stem die zei: ‘Dit is Mijn geliefde Zoon, in Hem vind Ik vreugde.’ In het lied is God als het ware aan het woord. Hij roept ons bij onze namen en we mogen weten dat we Zijn kinderen zijn voor wie Hij Zichzelf gaf.”.

De videoclip die bij de single hoort is gefilmd in Harderwijk en zal online beschikbaar zijn vanaf 21 januari. Hierover vertelt Delise: “In de clip zijn twee kinderen te zien die symbool staan voor hoe wij als kinderen mogen geloven en mogen weten dat we door God geliefd zijn.”.

Gelijknamige album Ik ken je

Op 11 februari zal Delise haar gelijknamige album Ik ken je lanceren. Delise: “De cd Ik ken je ligt dicht bij mijn hart en is heel persoonlijk. Ik neem de luisteraar namelijk mee op reis langs thema’s die mijzelf hebben geraakt de afgelopen tijd. De thema’s die bijvoorbeeld langskomen zijn: je vertrouwen écht stellen op God, dankbaarheid voor de dingen die Hij geeft, en ook de vraag: waar bouw je op? Het thema dat steeds als een rode draad door alle liedjes heengaat, is dat we Gods geliefde kinderen zijn voor wie Hij Zijn Zoon gaf. En dat Hij tegen jou en mij zegt: ‘Ik ken je’.

Delise schrijft haar liedjes vaak naar aanleiding van een proces waar zij zelf doorheen gaat en liedjes schrijven is voor haar een manier van verhalen vertellen. Met de liedjes van de cd Ik ken je hoopt Delise de luisteraar aan het denken te zetten en te bemoedigen. Het album zal beschikbaar zijn via haar eigen kanalen en is zowel online als fysiek verkrijgbaar in de christelijke boekhandels.

Over Delise

Delise schrijft al vanaf jonge leeftijd liedjes, maar besloot toch rechten te studeren en aan de slag te gaan als jurist. Na een burn-out in 2015, keerde ze in 2016 terug naar de muziek. Delise maakt popliedjes met een verhaal. Hierbij is haar geloof de belangrijkste inspiratieborn.

Voor meer informatie over Delise: www.delise.nl, www.facebook.com/delisemusic, www.instagram.com/delisemusic

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.