GUNGOR (USA) en TRINITY op GLF2022

BAM. Alsjeblieft. De primeur! We hebben twee héérlijke headliners voor onze 2022 editie: de Amerikaanse band GUNGOR en publiekslieveling TRINITY! We zijn ongelofelijk blij met hun komst en zien er nu nóg meer naar uit jullie allemaal te ontmoeten op wat een legendarisch prachtige editie van Graceland Festival belooft te worden! In deze nieuwsbrief natuurlijk lekker veel aandacht voor deze muziekgrootheden, maar ook een hele fijne vakantiegeld-ticketactie!

GUNGOR: Everything is Hallelujah!

Jarenlang waren Michael en Lisa Gungor internationale grootheden in de christelijke aanbiddingsmuziek. Toen werd het muzikaal stil. Er werd bevraagd, betwijfeld, afgezworen en gereisd over heel de wereld. Letterlijk én spiritueel, naar mystieke retraites in exotische landen.

En plots waren ze er weer. Met een prachtig statement op hun website vertellen ze hun verhaal. Dat ze tot de conclusie zijn gekomen dat ze niet anders kunnen dan aanbidden. “Hoe hard ik ook wegrende, ik kan niet wegrennen van mijn eigen hart”, concludeert Michael. En daarbij quote hij een andere muzikant: “Als ik opstijg naar de hemel, u bent daar. Als ik mijn bed opmaak in de hel, u bent daar.”. Er wordt weer nieuwe aanbiddingsmuziek geschreven, ook voor de ketters en de verschoppelingen, de vragers en de mystici.

Met de komst van Gungor kun je je verheugen op oude klassiekers in nieuwe jasjes, opzwepende elektronica en minimalistische ballads. Op uitbundig dansen en verstild wegdromen. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid om Michael en Lisa te ontmoeten, hun verhaal te horen en met ze in gesprek te gaan. Gungor brengt op Graceland Festival Heel de Wereld een boodschap waar je ogen van gaan glinsteren:

Naar de tickets

TRINITY bouwt hemelse feestjes

Op een festival met het jaarthema Heel de Wereld kán de band Trinity simpelweg niet ontbreken. Al jaren laten zij de liefde groeien voor opzwepende wereldmuziek, en tonen zij de vreugdevolle kracht van klanken, ritmes en verhalen uit allerlei culturen. Van Peruaanse folk tot Afrikaanse ritmes: het smelt samen tot een eclectisch geheel dat de ziel optilt. Bouwers van hemelse feestjes, noemen zij zichzelf trots. En terecht, want dát doen ze! Hemel en aarde raken elkaar bij de band Trinity, iets waar wij in al ons programma naar zoeken. Mede mogelijk gemaakt door onze hoofdpartner Tearfund staat Trinity op Graceland Festival 2022: laat het hemelse feest beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *