‘Gospel Discuss – Live Worship Session’ : dieper beleven door samenbrengen muziek & woord

Als muziek je hart raakt, brengt het meer over dan muziek alleen. Voor gospel en worship geldt dat al helemaal: twee genres die een diepere boodschap brengen en het je echt laten ervaren. In de ‘Gospel Discuss – Live Worship Session’ op 30 mei gaat het nòg dieper. Dit programma is een initiatief van MrKings die via de Live Worship Session muziek en het Woord met elkaar verbindt. Elvis E, Eline Bakker en Ann Michelle verzorgen deze editie de muziek. De sessie wordt op 30 mei om 17:00 uur gratis live uitgezonden op YouTube (kanaal ElvisEdiagbonya), Instagram (Gospel Discuss) en Facebook (Gospel Discuss).
‘Gospel Discuss’ werd gestart door de van oorsprong Nigeriaanse MrKings om bijbelse uitleg en gepassioneerde aanbidding bij elkaar te brengen. Met gasten bespreekt hij onderwerpen waar de muziek op inhaakt – of vice versa. De muziek bij het programma, het ‘Gospel’ deel, raakt je niet alleen door de passie waarmee het gebracht wordt – het wordt nog verder uitgediept in het ‘Discuss’ deel, waarin MrKings in gesprek gaat over het gezongene.
‘Gospel Discuss’ werd een paar maanden geleden gestart en kon rekenen op enthousiaste reacties. De livestream van de komende editie, de ‘Gospel Discuss Live Worship Session’ belooft een bijzondere te worden; ook door de medewerking van Elvis E en zangeressen Eline Bakker (bekend van haar lied ‘Jezus Overwinnaar’) en Ann Michelle. Het programma wordt opgenomen in De Basiliek in Veenendaal.
Een aantal nummers van de Live Worship Session van 30 mei zullen binnenkort al uitgebracht worden, waaronder het nummer ‘I Delight In Your Word’, dat gaat over de kracht van Gods Woord op elk moment in het leven. Zanger en producer Elvis E is enthousiast over het concept: “De passie van MrKings om zich te verdiepen in het Woord en hoe muziek het communiceert, spreekt me aan. Als ik iets zing, wil ik ook echt weten wat het betekent. Muziek spreekt zoveel talen en het krijgt nog meer impact als je die uitleg, die diepere laag, er bij krijgt. MrKings en ik zijn allebei opgegroeid met black gospelmuziek. Deze stijl komt dan ook zeker terug tijdens de sessie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *