Samenwerking Gospel Recordings Nederland & ZakBijbelBond – Gospel for Guests

Twee organisaties met beide min of meer hetzelfde doel, nl. verspreiding van het Evangelie van Jezus Christus in zoveel mogelijk talen, hebben hun activiteiten gebundeld.

ZakBijbelBond – Gospel for Guests, gevestigd in Oosterbeek, is een organisatie die christenen wil stimuleren met het Lezen, Dragen en Delen van Gods Woord. Sinds de oprichting door een tienermeisje in Engeland in 1893 hebben de leden van de organisatie wereldwijd meer dan 100 miljoen Bijbelgedeeltes uitgedeeld. In Nederland is de ZakBijbelBond in 1914 gestart. ZakBijbelBond – Gospel for Guests is gespecialiseerd in het leveren van buitenlandse Bijbels en kinderbijbels. In het magazijn in Oosterbeek ligt in meer dan 160 talen het gedrukte Evangelie.

Het werk van Gospel Recordings Nederland (GRN) dateert van 1965 en behelst het opnemen en distribueren van audio opnames met uitleg over het Evangelie d.m.v. spraak en muziek in meer dan 6.000 talen. GRN behoort tot de wereldwijde zendingsorganisatie Global Recordings Network die haar werk in 1939 begon en inmiddels in 38 landen een basis heeft.

Door het onderbrengen van CD’s van GRN bij ZBB – GfG ontstaat vooral voor evangelisten, gemeentes/kerken en zendingsorganisaties de unieke mogelijkheid van ‘one stop shopping’. Naast buitenlandse Bijbels en traktaten zijn nu ook audio-opnames op hetzelfde adres beschikbaar en kunnen in één handeling besteld worden via www.zakbijbelbond.nl/gospelrecordings

Hierdoor hopen beide organisaties dat een stuk schaalvergroting plaatsvindt bij de verspreiding van het Evangelie.
De CD’s en overige materialen van GRN blijven overigens ook verkrijgbaar bij hun eigen kantoor in Voorthuizen.

Meer informatie over Gospel Recordings Nederland en

ZakBijbelBond – Gospel for Guests vindt u op de websites  www.gospelrecordings.nl en www.zakbijbelbond.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *