Worship avond met Hillsong London

EXTRA CONCERT HILLSONG LONDON WEGENS GROTE BELANGSTELLING

Als muziekteam is Hillsong London verbonden aan hun eigen stad, maar de afgelopen jaren reist het gezelschap ook over de grenzen. Dat dat gewaardeerd wordt, blijkt ook nu weer. Sinds de aankondiging dat Hillsong London begin 2020 voor een aanbiddingsavond naar Nederland komt, ging het hard met de kaartverkoop voor het concert in CLC Den Haag, wat dan ook snel uitverkocht raakte. Daarom is er nu nog een kans: op donderdag 23 januari 2020 geeft Hillsong London in samenwerking met EventsForChrist een tweede aanbiddingsconcert, ditmaal in Zalen A4 in Leiderdorp.

Hillsong London is een aanbiddingsteam met een impact die ver buiten de grenzen van het Verenigd Koninkrijk reikt. Het team bracht eerder albums uit als ‘Shout God’s Fame’, ‘Jesus Is’  en ‘Hail To The King’, maar werkte ook mee aan Hillsong Worship albums als ‘A Beautiful Exchange’ en ‘Glorious Ruins’.
Een avond met Hillsong London betekent daarom een avond met de muziek van Hillsong die wereldwijd bekend is, zoals  ‘I Give You My Heart’, ‘Cornerstone’ en ‘Mighty To Save’.

Hillsong is een begrip geworden. Kerken over de hele wereld, liederen die door miljoenen gezongen worden en aanbiddingsteams die met een inspirerende passie telkens nieuwe muziek brengen. Het is bijzonder hoe iets wat ooit in een kleine gemeente in Australië begon, nu wortel geschoten heeft over de hele wereld. Hillsong London is daarvan één van de meest actieve gemeenten. Het aanbiddingsteam staat in Engeland onder leiding van Reuben Morgan maar treedt internationaal op in wisselende samenstellingen.

Gelet op de grote belangstelling raadt organisator Events For Christ aan om vroegtijdig te reserveren.
Kaarten voor het extra concert van Hillsong London in Leiderdorp zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl of tel. 0297-237172.

Let op: Events For Christ is het officiële verkooppunt voor het concert van Hillsong London. Alleen hier bent u bij aankoop gegarandeerd van kaarten. Events For Christ raadt het kopen van kaarten via zogenaamde ‘ticketbureau’s’, die tickets doorverkopen voor scherp hogere prijzen en zonder garanties, sterk af.

Data & lokaties:

Hillsong London

donderdag 23 januari 2020 – 20.00 – Leiderdorp – EXTRA CONCERT
Zalen A4, Elisabethhof 5,

vrijdag 24 januari 2020 – 20.00 – Den Haag – UITVERKOCHT
City Life Church, Escamplaan 280, 2547 GP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *