Leeland en InSalvation opnieuw samen op het podium

Wie vorig jaar bij één van de concerten van hun gezamenlijke tour was, weet het: Leeland en InSalvation hebben een ‘klik’. De aanbiddingsbands delen een visie en passie die met hun zomertour schitterende avonden opleverde. En het krijgt een vervolg! Leeland komt op 17 november weer naar Nederland en het Nederlandse InSalvation verzorgt opnieuw het voorprogramma.

 

Op 17 november is de Kom en Zie gemeente in Rotterdam het decor voor de terugkeer van Leeland (als volledige band) naar Nederland. En het avondvullende programma krijgt des te meer een Nederlands tintje door het voorprogramma van InSalvation!

 

De Amerikaanse aanbiddingsband Leeland (vernoemd naar de voornaam van de leadzanger) heeft een hechte band met Nederland opgebouwd. De groep stond eerder al op de podia van het Xnoizz Flevo Festival en de EO Jongerendag. Eerder dit jaar waren Leeland & Jack Mooring van de partij op Symphony Of Life. Daar bleek eens te meer dat hun muziek (met songs als ‘Tears Of The Saints’) jong en oud beweegt. Het is de bevlogenheid van de groep die hand in hand gaat met een aanstekelijke muziekmix. Waardeert een ouder publiek Leeland vanwege de fraaie ballads; jongeren lopen weg met de band om haar overtuigende moderne worship, die aansluit bij fans van bijvoorbeeld Hillsong United, Jesus Culture en Chris Tomlin. Leeland kreeg in haar nog korte bestaan al diverse muziek onderscheidingen, maar gaat altijd voor de aanbidding. Wie zo’n avond meemaak, vergeet het niet snel!

 

InSalvation heeft als Nederlandse aanbiddingsband een bijzonder jaar achter de rug. De groep bracht in mei haar nieuwe album ‘God Is’ uit, met muziek die live al lange tijd warm ontvangen wordt. ‘God Is’ is een mijlpaal voor InSalvation, dat deze zomer opnieuw Europa in trekt. Op het nieuwe album zingt ook de wereldwijd bekende aanbiddingsleider Paul Baloche mee; een gevolg van een contact dat ontstond na een spontane samenwerking op de Pinksterconferentie van Opwekking vorig jaar. InSalvation zoekt zo regelmatig naar een ‘klik’ met anderen om te delen, en met Leeland is dat zeker het geval.

 

Datum en tijd: zondag 17 november 2013 – 20.00 uur
Locatie: Kom en Zie – Rotterdam
Kosten (excl. € 2 reserveringskosten):

 

Er zijn zitplaatsen (beperkt) en staanplaatsen beschikbaar

 

€ 17,50 – t/m 1 augustus (early-bird)
€ 20,00 – 1 augustus t/m 30 september (voorverkoop)
€ 22,50 – 1 september t/m 17 november (reguliere verkoop)
€ 25,00 – aan de zaal (indien voorradig)

Klik hier om te reserveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *