Eigenaar platenlabel Inspire Records gaat nieuwe dromen achterna

Drie jaar geleden startte platenlabel Inspire Records met het ondersteunen van opkomende talenten zoals Eline Bakker, Chesron en Emma Julia. Nu is het tijd voor iets nieuws, voor het najagen van eigen dromen. Inspire Records stopt.

In 2019 richtten Reyer van Drongelen en Jochebed Neuteboom Inspire Records op. Na het eerste jaar ging Jochebed alleen verder met het label. Met succes, want de artiesten van het label bereikten mooie dingen. Na lang wikken en wegen besloot Jochebed onlangs dat het, ondanks het succes van Inspire Records, tijd is om te stoppen.

Jochebed gaat haar hart volgen. Ze richt momenteel een nieuwe stichting op die zich richt op het verbeteren van de leefomstandigheden van kansarme Indiase vrouwen. Hiervoor heeft ze alle ruimte en tijd nodig. “Ik werkte jaren met veel plezier voor Inspire Records, maar nu is het tijd om mijn eigen dromen te gaan verwezenlijken. De afgelopen jaren waren ontzettend mooi en ik ben trots op ‘mijn’ artiesten. Ze zijn stuk voor stuk tot bloei gekomen tijdens onze samenwerking. Daarom is stoppen met Inspire Records een lastige keuze. Maar wel de juiste. Hiermee komt er ruimte en tijd vrij om me te storten op mijn eigen droom.”

De artiesten die verbonden waren aan Inspire Records gaan verder als zelfstandige artiesten. Jochebed zal vanuit haar artiesten- en evenementenbureau JAME wel nog actief blijven binnen de christelijke muziek- en evenementenbranche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.