Release nieuwe single en videoclip Joke Buis: Laat alles los

Zangeres Joke Buis heeft op woensdag 11 maart de officiële videoclip van haar nieuwe single gepresenteerd: ‘Laat alles los’, een intiem en persoonlijk luisterliedje over loslaten aan het einde van de dag. ‘Laat alles los’, geschreven met collega-zanger Lars Gerfen, is kenmerkend voor de nieuwe richting die Joke vorig jaar insloeg met haar album ‘Vertrouwd & Nieuw’, waarop ze voor het eerst nieuw geschreven, persoonlijke liederen presenteerde. Tijdens haar concerten combineert Joke die met vertrouwde liederen uit haar repertoire. ‘Laat alles los’ komt uit in de aanloop naar Joke’s voorjaarstour in april.

 

Joke vertelt over het lied: “Als tiener luisterde ik elke avond, vlak voordat ik ging slapen, nog een paar liedjes op mijn stereotorentje. Ik lag dan in bed met mijn koptelefoon op te luisteren naar liedjes die me geruststelden. Zo’n liedje wilde ik ook voor jou maken. Misschien herken je dat wel, dat je ‘s avonds in je bed ligt en dat de dag nog gonst in je hoofd.”

“Dat er nog zoveel is om over na te denken, en nog zoveel open ligt. Ik word dan rustig van de gedachte dat ik alles aan het eind van de dag mag loslaten en bij God mag neerleggen. En dat God niet weggaat in de nacht, maar dat Hij over mij waakt en dat ik rustig in slaap mag vallen.”

Voorjaarstour ‘Vertrouwd & Nieuw’
‘Laat alles los’ komt uit in de aanloop naar Joke’s voorjaarstour in april, met intieme concertavonden en een programma waarin Joke persoonlijker is dan ooit. Naast Joke’s nieuwe luisterliedjes zingt ze nieuwe hertaalde gezangen van haar album ‘Vertrouwd & Nieuw’ en komen vertrouwde klassiekers uit haar repertoire voorbij. Meer info en reserveren: https://www.truetickets.nl/jokebuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *