Lecrae keert terug naar Nederland voor twee concerten

De kenners wisten het al een tijdje, maar nu is het grote publiek ook overtuigd. Lecrae behoort tot de absolute top van hip hop. Wie nog twijfelde, hoefde slechts zijn vorige uitverkochte concerten in Nederland te bezoeken. Goed nieuws voor zowel de oudere als nieuwere fans: Lecrae komt terug naar ons land voor twee optredens:  op 2 juli in De Melkweg in Amsterdam en op 3 juli in De Basiliek in Veenendaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl.

Er staat geen maat op Lecrae. De afgelopen jaren maakte de rapper reuzensprongen in populariteit, geholpen door zijn hoge kwaliteit en maatschappelijk bewuste teksten. Lecrae’s handelsmerk is hip hop met overtuiging en geloofwaardigheid, waarin zijn geloof helder doorklinkt zonder geforceerd te zijn. Niet voor niets won hij al een Grammy Award en piekte zijn album ‘Anomaly’ op de hoogste positie van de Billboard Album Top 200. Wat hem des te populairder maakt, is zijn openheid naar collega’s en publiek toe. Lecrae neemt geen blad voor de mond over maatschappelijke thema’s als racisme en hij is een veelgeziene gast bij andermans muziek.

Recent werkte hij samen met Tori Kelly op de single ‘I’ll Find You’ en bracht hij samen met producer Zaytoven het album ‘Let The Trap Say Amen’ uit. Lecrae heeft een grote hoeveelheid muziek om uit te putten, met natuurlijk ook nadruk op zijn recente album ‘All Things Work Together’, waarmee hij tekende bij Columbia Records. Een dampende show is gegarandeerd!

Met de eerdere uitverkochte concerten in gedachten raadt de organisatie aan om tijdig de kaarten te reserveren. Het boeken van tickets via bureau’s die deze voor veel hogere prijzen aanbieden, raadt ze af: ook omdat hiermee geen garanties op een daadwerkelijke plek in de zaal gegeven worden.

dinsdag 2 juli 2019 – 20.00 – Amsterdam
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH

woensdag 3 juli 2019 – 20.00 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV

Kaarten via EventsforChrist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *