Eindtijd in beeld conferentie met Leen Koster

zaterdag 14 maart 2020 – 10.00 – Nieuwerkerk aan den IJssel
Evangelisch centrum Het Kruispunt, Goudmos 67a, 2914 AG

Eindtijd in beeld conferentie met Leen Koster

zaterdag 14 maart 2020 – 10.00 – Nieuwerkerk aan den IJssel
Evangelisch centrum Het Kruispunt, Goudmos 67a, 2914 AG

Op zaterdag, 14 maart, zal Leen Koster spreken op de “Eindtijd in Beeld conferentie”, bij “VEG Het Kruispunt”, in Nieuwerkerk aan den IJssel. Via zeer boeiende powerpointbeelden, met tekst, filmpjes en foto’s, zal de Bijbel helemaal tot leven komen! Met geheimenissen die zeker zullen boeien. Jezus komt terug! Het zal zijn als in de dagen van Noach….   

De volgende onderwerpen zullen o.a. aan bod komen:

  • De vrouw op het beest
  • De opname van de gemeente en de grote verdrukking
  • Wat hebben Noach en Lot ons te zeggen?
  • De tekenen van de eindtijd
  • De staat van de huidige kerk
  • en meer…..

Leen Koster, staat ook wel bekend als ‘de zingende Dominee’ en is van Joodse komaf. Hij is inmiddels geen onbekende meer. Hij spreekt dan ook in heel wat kerken, zowel in Nederland, alsmede in het buitenland. Leen is naast voorganger, ook zanger en schrijver. Hij is de medeauteur van het boek “De waarheid over de eindtijd”.

In November 2019 gaf Leen “De Eindtijd in Beeld Conferentie “ in Suriname. Tijdens deze reis mocht hij een award in ontvangst nemen als dank en waardering voor deze eindtijd conferentie.

Het zijn echt zeer mooie en levendige studies, mede door de heldere uitleg, i.c.m. met films, foto’s en teksten. De Bijbel komt zo helemaal tot leven. Het was echt zeer boeiend en heel leerzaam voor mij”, aldus een reactie van een bezoekster.

Registratie verplicht. Kosten 3 euro. Let op: Zonder registratie kunt u niet naar binnen! 

Lunch

Lunch bestellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een lunch-box kost 10 euro en dient hier besteld te worden. De lunchbox is op zaterdag 14 maart, tijdens de pauze bij de keuken af te halen, op vertoon van uw aankoopbewijs.

De lunchbox bestaat uit: Vers bolletje kaas, vers bolletje kipfilet, een krentenbol, een flesje water, appel, Mueslireep, pepermuntje en koffie of thee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *