LEGACY CONCERT – Michaël Gabriël

zaterdag 21 augustus 2021 – 19.00 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

Een legacy concert voor de legend Michaël Gabriël. Zijn leven willen we vieren, herdenken, eren en stilstaan bij de mooie dingen die hij ons heeft meegegeven. Hij heeft zoveel gebracht en dat willen we voortzetten. In samenwerking met veel van zijn vrienden zal er deze avond stilgestaan worden bij het leven van Michaël Gabriël. Er wordt op een manier die passend is bij Michaël officieel publiekelijk afscheid genomen. Door muziek, door teksten, door feest te vieren. Hier kunnen jullie allemaal bij zijn! Koop je ticket om dit een avond te laten zijn waar we samen afscheid nemen en kunnen vieren wat hij ons heeft meegegeven.

Testen voor toegang
Voor dit concert gaan we werken met testen voor toegang. In Veenendaal zit een testen voor toegang locatie. Vergeet hiervoor niet je afspraak te maken! Ben je gevaccineerd? Neem dan je bewijs hiervan mee. Zonder bewijs van een negatieve test of een vaccinatiebewijs kunnen we je niet binnenlaten voor dit evenement.

Catering op locatie
Surifood Harderwijk is aanwezig om lekker eten klaar te maken en te verkopen. We moedigen jullie aan om bij deze cateraar op locatie iets lekkers te bestellen. Eten verbindt en zeker als het uit een keuken is die Michaël erg goed vond. We openen de deuren op tijd zodat jullie goed de tijd hebben om nog even wat te eten en te connecten met elkaar.

De inkomsten van het evenement worden gebruikt voor de gemaakte kosten. Alles wat overblijft gaat in de spaarpot voor Michaël zijn zoontjes Micha (5) en Noah (3).

Algemene informatie
– Zaterdag 21 augustus
– 19.00 uur – 22.30 uur
– 18.00 uur deuren open
– Testen voor toegang verplicht

TICKETS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *