Kijk LIVE uitzending met The Bowery terug!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En terug luisteren kan rechts op onze site!

TRINITY – Us And The Road (Official Music Video)

Een lied van het nieuwe album ‘The In Between’

Bekijk hier de officiële videoclip

Uitzending 13 en 16 december 2018

Deze week in de uitzending Leon van Steensel.
Dat beloofd weer veel nieuws en (kerst)muziek.

Luister ook vanavond om 21.00 uur weer mee, via LOEfm, hier rechts op de site vind je een link om online te luisteren.

Veel luister plezier!

 

Joke Buis | Hoor je wat ik hoor – live in 360°

360° video van ‘Hoor je wat ik hoor’. Opgenomen tijdens ‘Kerst bij Joke 2018’ in Zwolle.
Er zijn nog 4 concerten.  Kijk op www.truetickets.nl/jokebuis voor meer plaatsen en kaarten.

Een warm hart kan een koude decembermaand verlichten

Een warm hart kan een koude decembermaand verlichten

Tussen eindeloze heetgebakerde zwarte piet discussies willen wij vanuit Arts Alive in de decembermaand met een positief bericht komen. Ons streven is om van de decembermaand een positieve weggeefmaand te maken. Uit onderzoek onder 200.000 mensen uit 136 landen blijkt namelijk dat je gelukkig wordt van geven en wie wil er nu niet gelukkig zijn?  De decembermaand is een maand bij uitstek om dit in praktijk te brengen.

Wat is het mooi om in de maand waarin we uitzien naar de geboorte van Jezus stil te staan bij het lied van Maria waarin zij zingt dat haar zoon later de armen gaat overladen met het beste (Lucas 1:53, WBV).  De ‘geef’- gedachte hoort bij Kerst en het is mooi om je daar over te bezinnen. Nog mooier is om in actie te komen.


Wat willen wij gaan doen

Ons streven is om 500 kaarten van het Wandeltheater Dolorosa weg te geven aan mensen die dit normaal niet kunnen betalen. Onze voorstellingen trekken elk jaar grote aantallen mensen en dat vinden we mooi. Nog mooier zouden wij het vinden als nu juist degene die krap bij kas zitten ook de boodschap van hoop en liefde kunnen zien en horen. Deze mensen kunnen immers wel een bemoediging gebruiken. We zijn daarom een fondsenwervingsactie gestart om dit mogelijk te maken.

Wat kan jij doen?
Ken jij iemand die een beetje hoop en bemoediging goed kan gebruiken maar waarvoor de normale entreeprijs te hoog is, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan kijken wat wij voor deze persoon of personen kunnen betekenen.  Stel jij werkt bij een voedselbank en zou de mensen die daar komen allemaal een gratis kaartje willen geven, dan kan jij ons daar dus over contacten. Hetzelfde geldt als jij bij een non-profit organisatie of zorginstelling werkt en mensen kent waarvoor € 17,50 te veel is.  Wil jij zelf bijdragen aan deze actie dan kan dat ook.  Op onze website is hier meer informatie over te vinden (www.wandeltheaterdolorosa).


Vrijwilligers in het zonnetje zetten

Naast de weggeefkaarten willen we dit jaar ook mantelzorgers en andere vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen in het zonnetje zetten. Wij hebben een groot aantal kaarten voor hen gereserveerd waarover 30% korting geldt. Dit aantal is echter niet oneindig. Wees er dus snel bij. Op onze website is ook over deze actie meer te lezen.

Help jij ook mee?
Wat zou het mooi zijn als we in de aanloop naar Kerst daadwerkelijk armen kunnen overladen met een prachtige voorstelling over Jezus, de man die hoop geeft en harten verbindt. Wij gunnen hen dat zij ook het vervolg van het Kerstverhaal mee kunnen maken. Help jij ook mee?  www.wandeltheaterdolorosa.nl

Trinity’s kerst EP bijna dubbel goud

Trinity sluit een veelbewogen 2018 in stijl af! Na het opnemen van een gloednieuw album in Nashville en de release hiervan, een radiotour ter promotie en heel veel optredens op grote festivals in binnen- en buitenland, tovert de band deze maand vijf maneges in Nederland om tot ware kerststallen en doen zij Noorwegen aan voor nog eens drie shows om op een unieke manier Kerstmis te vieren met hun fans. En bij een kerststallentour hoort natuurlijk een nieuwe kerstplaat!

Leadzanger Elbert verduidelijkt: ‘Kerst is voor ons het ultieme feest van connectie. Wereldwijd reizen mensen naar elkaar toe om samen te zijn met Kerstmis. En ik denk dat we met kerst allemaal beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde, dat we voelen dat we ten diepste familie zijn. Alsof het licht even doorbreekt! Dat merken we enorm tijdens deze tour. Vorig jaar was het genieten geblazen met vijf maneges vol zingende en swingende mensen en dit jaar doen we er nog een schepje bovenop; vooraf stamppot eten, een koortje dat carols zingt, een banjo-speler en toetsenist mee op tour en een bonte mix van meezingers, kerstliedjes, traditionals, songs van onze nieuwe releases én onze eigen kersthits.

De Nederlandstalige versie van de kerst-EP viel vorige week al op de mat bij 37.500 lezers van het EO-vrouwenblad Eva. Voor een tijd waarin er nog nauwelijks fysieke versies van albums en EP’s worden gedrukt is het dan ook een ware prestatie om in de week van de release al te kunnen spreken over bíjna dubbel goud (20.000 exemplaren) en dus bíjna platina! Maar ook voor de streamers is er goed nieuws! De kerst-EP is op Spotify en andere platforms te beluisteren in het Engels en in onze moerstaal. Heerlijk om in de kerststemming te komen!

Bron (tekst en foto): Trinity & Team

Irma Dee: Prodigal Daughter (Een verhaal over Thuis komen)

In deze verhalende muziekvoorstelling neemt Irma Dee je met haar band mee op een reis door het leven, naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Prodigal Daughter’.

Het verhaal van de Verloren Zoon klinkt haast overbekend. Maar wat als er invalshoeken zijn, die je nog nooit hebt gezien? Schuilt in jou (ook) een oudste zoon, en word je geroepen de liefde die je ontvangt van de Vader weer door te geven aan anderen?

Irma Dee bracht tot nu toe een album, een EP en diverse singles uit. Daarin spelen wezenlijke vragen over het leven en de dood een belangrijke rol. Na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven, de moord op haar zwager en de impact op het leven van haar zus en gezin op missie in Afrika, was de muziek in haar voor een aantal jaren verstild.

Tot zij het boek “Eindelijk Thuis’ las van Henri Nouwen, die hierin verslag doet van zijn gedachten bij Rembrandt’s ‘De Terugkeer van de Verloren Zoon’. Het boek bleek woorden te geven aan de geestelijke zoektocht die zij zelf doormaakte. Irma maakte ‘Prodigal Daughter’ naar aanleiding van dit boek.

De nummers gaan over alle facetten van het verhaal: vertrek van huis, de reis, de terugkeer, maar ook de rol van de oudste zoon en de liefde van de Vader. De uitgever van deze bestseller sprak het idee en thema zo aan, dat een speciale heruitgave werd gemaakt waarin het album bij het boek is gevoegd.

Samen met Bram Rebergen is een verhalende voorstelling gemaakt waarin naast liedjes en bekende covers een verhaallijn meeloopt die de bezoeker meeneemt op een reis door het leven, naar het punt waarop klinkt: Jij bent GELIEFD!

Irma’s zus, Lora Kremer heeft ook een verhalende rol in het geheel en zingt daarnaast enkele duetten met Irma. Het betreft een avondvullend programma met zang, dans en theater, ondersteund met beelden die raken. Een avond met een betekenisvolle boodschap voor jong en oud.

Kaarten bestel je via TrueTickets

 

Sela (video) – In ons hart geboren

Luister hier naar het nieuwe kerstlied van Sela ‘ In ons hart geboren’.

Sela reist het land door met mooie kerstconcerten. Lees er hier meer over.