Beleef Kerst met LEV!

Terwijl we nog met onze tourconcerten bezig zijn kijken we al weer uit naar Kerst!
Wie erbij was herinnert zich ongetwijfeld de prachtige kerstavond in december 2016 in Surhuisterveen! Kom dit jaar naar één van de 2 kerstconcerten van LEV! Op zaterdag 16 december naar Woerden of een week later naar Surhuisterveen. Een mooi verhaal, inspiratie met nieuwe en bekende kerstmuziek in de stijl die je van de band kent. Geniet van de gezellige sfeer, vuurkorven, glühwein en heerlijke hapjes…
Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die onze levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat.

Tijdens de concerten kun je luisteren naar nieuwe (kerst)liederen, maar we zullen natuurlijk ook bekende kerstklassiekers met elkaar zingen. LEV wordt voor deze avonden uitgebreid met extra zanger(e)s(sen) en met een cellist, die de liederen nog meer kleur zullen geven. Daarnaast zal er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van lekkere (warme) hapjes en drankjes. Nodig je vrienden of bekenden uit om samen een bijzondere muzikale kerstavond te beleven!
Het zijn concerten met zitplaatsen en er is een pauze. Het begint om 19.30 uur en zal om ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn. Advies is om tickets tijdig te reserveren.

Tickets reserveren

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.