Extra kaarten voor ‘Kerst bij Joke’ tour  

De belangstelling voor de ‘Kerst bij Joke’ concerten van Joke Buis & band is groot. Er is besloten om extra kaarten beschikbaar te maken voor diverse lokaties op www.truetickets.nl. Er valt ook in de aanloop naar de optredens genoeg te genieten met het inmiddels verschenen album ‘Kerst bij Joke’ en de gloednieuwe videoclip ‘Nu Is Er Hoop’.   

De ‘Kerst bij Joke’ concertreeks is in trek, dat is wel duidelijk. Omdat verschillende lokaties bijna uitverkocht waren (Veenendaal, Gouda, Ermelo) is nu besloten om extra kaarten beschikbaar te maken voor het optreden in Veenendaal en worden de mogelijkheden voor de andere lokaties (Leeuwarden, Groningen, Arnemuiden, Zwolle, Rotterdam, Scheveningen) ook bekeken. De avonden staan in het teken van samen beleven, samen zingen, het horen van verhalen bij de muziek en het ontdekken van nieuwe Nederlandse vertalingen van voorheen engelstalige kerstliederen. Zoals ‘Nu Is Er Hoop’. Van dit lied (een nieuwe vertaling van ‘Joy To The World’) is vandaag een video verschenen.

Op het album ‘Kerst bij Joke’ doet Joke Buis wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek. Samen met Matthijn Buwalda en Harold ten Cate werden liederen als ‘In the bleak midwinter’ en ‘O Little Town of Bethlehem’ voorzien van een Nederlandse vertaling en met de band kreeg de muziek een nieuwe frisse uitvoering: laagdrempelig en sympathiek met respect voor het oude en gevoel voor sfeer. Ook liederen die we al in het Nederlands kennen, zoals ‘Nu zijt wellekome’ en ‘Op U mijn Heiland blijf ik hopen’ zijn door Joke en haar team bewerkt. ‘Kerst bij Joke’ is verkrijgbaar via de christelijke boekhandel en diverse online webwinkels.

Bekijk hier ook de clip van ‘Bethlehem’ (de bewerking van ‘O Little Town Of Bethlehem’):

Bekijk hier de clip die Joke met Annemarie (winnares Heel Holland Bakt 2016) maakte voor een Sint actie waarbij kaarten voor de kersttour, een gedicht en een exclusieve chocoladeletter van Annemarie te koop zijn:

Kaarten voor de optredens in december zijn te bestellen via www.truetickets.nl/jokebuis.

Concertreeks ‘Kerst bij Joke’ – Joke Buis & band

 

1 december 2017, Leeuwarden

2 december 2017, Groningen

7 december 2017, Veenendaal (extra kaarten)

8 december 2017, Zwolle

9 december 2017, Rotterdam

14 december 2017, Arnemuiden

15 december 2017, Scheveningen

21 december 2017, Gouda (laatste kaarten)

22 december 2017, Ermelo (laatste kaarten)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.