Nieuw Album Hanne de Vries! Help je mee?

Vandaag ben ik jarig! Een feestelijke aanleiding om jullie te vertellen van een groot project waar ik momenteel mee bezig ben… Er komt namelijk een nieuw album aan!! Rond Opwekking zal ik ‘m uitbrengen. Ik kan niet wachten om de nummers aan jullie te laten horen, dit wordt mijn meest persoonlijke album tot nu toe!

Voor nu ben ik druk bezig om de liedjes op te nemen en… ben ik een crowdfunding gestart. Als je het leuk vindt om me een verjaardagskadootje te geven… dat kan hier op mijn crowdfundingspagina! Op mijn pagina vind je ook meer info over de tegenprestaties 🙂 Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij het album EXCLUSIEF al voor de release op je deurmat hebt, zijn er huiskamerconcerten te koop én kan ik een lied voor je schrijven. Ik zou het enorm tof vinden als je met me mee investeert in dit album, alvast enorm bedankt!

IK GEEF JE EEN KADO EN SUPPORT JE NIEUWE ALBUM!

In onderstaande video zal ik wat meer vertellen over de cd, en volg me op social media voor de laatste updates, ik houd jullie graag op de hoogte. Nogmaals alvast bedankt voor je support!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.