Interkerkelijke Lofprijzingsavond biedt elk wat wils

Foto: Jorn van den Bos

KAMPEN – Enerzijds was het een hartsverlangen van de stuurgroep, anderzijds werd de behoefte aan een interkerkelijke Lofprijzingsavond in de gemeente Kampen gesignaleerd. Het resultaat is dat iedereen op zaterdag 11 november van harte welkom is in het schoolgebouw van Ichthus College VIA om daar te luisteren, te zingen en te overdenken.

Medewerking zal worden verleend door Gospelkoor Higher Level, dat onder leiding staat van Ria van Dijkhorst, en Julian Goedhart en zijn band.

De Lofprijzingsavond moet voor elk wat wils bieden. Daarom heeft de stuurgroep ervoor gekozen om de avond in te delen in blokken van een kwartier. Higher Level en Julian Goedhart zullen allebei twee blokken verzorgen. Evangelist Kees Goedhart zal spreken over het thema ‘Van wie ben jij een slaaf?’. “We zijn blij dat al deze partijen hun steentje bij willen dragen”, zegt lid van de stuurgroep Gerrit Kragt. “Het zijn partijen die goed passen bij de inwoners van de gemeente Kampen.”

Ard Wolfsen benadrukt dat het een evenement is dat grenzen van kerken overschrijdt. “Desalniettemin hopen we een avond te organiseren waarin onze Schepper centraal staat. Hopelijk worden de mensen enthousiast gemaakt door de zang of de woorden van Kees Goedhart. De mogelijkheid zal er zijn om mee te zingen. Het zal een avond zijn met een prominente plaats voor opwekking, maar we willen mensen ook prikkelen met een uitdagend thema.”

Op zaterdag 11 november ben je om 19.30 uur van harte welkom in het schoolgebouw van Ichthus College VIA, aan Flevoweg 68 te Kampen. De toegang is gratis, wel zal er gecollecteerd worden. Na de tijd is er gelegenheid voor samenzijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.