Nominaties ‘Aanmoedigingsprijs’ Zilveren Duif Awards

Nominaties ‘Aanmoedigingsprijs’

Dit zijn de genomineerden in de categorie ‘Aanmoedigingsprijs’. Let op: je kunt niet stemmen op de genomineerden in deze categorie. De winnaar wordt bepaald door dejury.

  • De Oden van Salomo – De Oden Van Salomo
  • Eveline Cocu – Stop Rewind Play
  • Paul Cherryseed – The Desert, The Dew & The Dawn
  • Rutger & Athalja – Stap Voor Stap
  • Tim Zingt – Zondermeer


De Oden Van Salomo

De Oden Van Salomo

Saxofonist Sjoerd Visser heeft de uitdaging opgepakt om nieuwe muziek te schrijven bij de liederen die omstreeks 100 na Christus gezongen werden, De Oden van Salomo.

Hij kwam eind vorig jaar met een jazzy album, waarop de ‘Oden’ op een nieuwe manier onder de aandacht worden gebracht, prachtig gezongen door jazz-zangeres Suzan Mercera.


Eveline Cocu

Stop, Rewind, Play

Eveline Cocu draait al flink wat jaren mee in de achtergrondkoortjes van menig band, zanger en zangeres. Nu is het tijd voor haar solo-album Stop Rewind Play.

Haar zangarrangementen zijn geroemd en ook goed te horen op dit album waar ze anderhalf jaar aan gewerkt heeft. Je hoort poppy melodieën, een beetje r&b en duidelijk songteksten.


Paul Cherryseed

The Desert, The Dew & The Dawn

Paul Cherryseed zingt als troubadour liedjes vanuit zijn hart. Die liedjes gaan over bevrijding, hoop en verlossing. Hij zingt ze in parken, kerken, cafés, gevangenissen en huiskamers.

De klassieke Spaanse gitaar en zang vormen de basis van het album. Maar er is ook ruimte voor bas, drums en zelfs  de Iraanse Tombak. Deze wordt gespeeld door AZC’er en christen Aref Saberi.


Rutger & Athalja

Stap voor Stap

Een nieuw duo in christelijk muzikaal Nederland is, Rutger en Athalja. Op het Nederlandstalige pop/rock album Stap Voor Stap, komen de twee met stevige gitaarsolo’s, maar ook rustige luisterliedjes.

Hun liefde voor God, Zijn grootheid en de hoop die Hij geeft, staan centraal.


Timzingt

Zondermeer

Timzingt (Tim van Wijngaarden) is de man van hilarische, mooie liedjes en scherp cabaret. Dit deed hij altijd met zijn gitaar, piano en ukelele, maar daar is verandering ingekomen.

Samen met Niek Smelt en Bert Bos van Trinity heeft hij de cd Zondermeeropgenomen, met bekende en nieuwe liedjes.

 

bron: Zilverenduif.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *