BOOST Gospel Festival 2e pinksterdag

bron: facebook.com/boostgospelfestival/

Het BOOST Gospel Festival wordt jaarlijks georganiseerd op Tweede Pinksterdag. Aan de hand van de pijlers Music, Inspire en Connect wordt een afwisselend programma aangeboden. Doel van het festival is om mensen dichter bij God en bij elkaar te brengen. BOOST is voor jong en oud; zo zijn er speciale area voor kids en tieners en is er een foodplein.

Het BOOST Gospel Festival is gratis toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, bedrijven, kerken en partners. De naam BOOST staat vanzelfsprekend voor de letterlijke boost die bezoekers krijgen, maar heeft ook een duidelijke knipoog naar de locatie in Oost-Nederland. Het terrein van De Zandstuve Feesten en Ontmoeten in Den Ham (Overijssel) vormt een prachtig bosrijk decor voor een kleurrijk festival!

Ook dit jaar valt er weer volop te beleven op BOOST! Met zoals elk jaar lokaal, nationaal en internationaal talent op de planken. Wij hebben drie muziekpodia: de Main Stage, Music Stage en last but not least de Forest stage – voor intieme optredens. Daarnaast is er de Inspire Stage (sprekerspodium) en een workshop ruimte genaamd de Connect Stage. Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van de Kids Area, Teen Area en de Food Area? Onze partners zorgen voor verdere creatieve invullingen op ons festivalterrein. Laat je verassen én inspireren op #BOOST19.

Dit jaar vind je op BOOST  onder andere;

  • Matthijn Buwalda
  • The Bowery
  • Elvis E.
  • Emma Julia
  • Johan Bos
  • Joshua Agteres
  • The Bright Expression

Alles over het gratis BOOST festival vind je op de site of op de facebook pagina. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *