City Bibles brengt opzienbarende instrumenten voor evangelisatie en zending uit

Afgelopen maanden heeft City Bible Foundation 2 prachtige nieuwe instrumenten uitgebracht voor zending en evangelisatie: de nieuwe Sleutelhanger Bijbel app met QR-code en de nieuwe Jojo voor kinderen.

City Bible Foundation drukt voornamelijk hoogwaardige exemplaren van het Nieuwe Testament in vele talen: City Bibles. Het Oude Testament wordt vaak weggelaten omdat het duur kan worden om de hele Bijbel te drukken en een Nieuw Testament is voldoende voor evangelisatie. City Bible Foundation heeft zo’n jaar geleden een nieuw product uitgebracht, een interactieve Bijbel met QR-codes. Deze fysieke Bijbel bevat een compleet Nieuw Testament met QR-codes voor het Oude Testament. Elk boek van het Oude Testament wordt geleverd met 3 QR-codes waarmee de lezer kan lezen, luisteren of bekijken op een smartphone. De leescode leidt de gebruiker naar de YouVersion Bijbel App, de luistercode leidt hen naar Faith Comes By Hearing en de viewcode leidt hen naar The Bible Project-video’s. City Bible Foundation werkt samen met deze organisaties om een interactieve en allesomvattende Bijbelleeservaring te bieden.

NIEUWE SLEUTELHANGER MET QR-CODE: WAARDEVOL HULPMIDDEL VOOR EVANGELISATIE

City Bible Foundation lanceerde enkele maanden geleden een virtuele sleutelhanger met QR-code, die leidt naar hun Bijbel app, om zoveel mogelijk mensen in verschillende talen te bereiken met het Evangelie.

Deze sleutelhanger Bijbel app is zeer effectief om Bijbelse bronnen in handen te krijgen van mensen voor een zeer redelijke prijs. Zodra de QR-code is gescand met de camera van een smartphone, kunnen gebruikers kiezen uit meer dan 80 talen en zelfs doorklikken naar meer dan 1.500 talen.
Zodra de taal is gekozen, heeft de app een overvloed aan inhoudsopties om uit te kiezen. Gebruikers kunnen elk Bijbelboek lezen, beluisteren of bekijken via tekst, audio en video. De app bevat ook video’s voor kinderen, getuigenissen, leesplannen en basisbijbelstudies.
We hebben in een paar maanden al ongeveer 600.000 sleutelhangers geproduceerd en ze over de hele wereld gedistribueerd. De sleutelhanger kost € 0,30. Voor degenen die een grote bestelling willen plaatsen, voor bundels van meer dan 250 sleutelhangers, kan de QR-code worden aangepast om naar elke bestemmingspagina van de klant te leiden. Ook zakt de prijs naar 0,25 euro per sleutelhanger.
JOJO MET QR CODE; DÉ BIJBEL APP VOOR KINDEREN

ity Bible Foundation lanceerde onlangs een ander prachtig hulpmiddel voor evangelisatie.

Dit keer een interactieve jojo met een QR-code die gekoppeld is aan een app voor kinderen.

De gloednieuwe interactieve jojo leidt kinderen naar het kindergedeelte van de CityBibles-app met behulp van een QR-code. Eénmaal in dit gedeelte tref je buttons aan met b.v. ‘Bijbelverhalen’, jojo spelletjes,  Bijbelse video’s , luisterfragmenten en een kleurspel. Op een geheel moderne wijze worden kinderen zo ‘eigen gemaakt’ met het Evangelie, waardoor ze hopelijk ook hun ouders op hun beurt weer betrekken in hun enthousiasme.

Uniek is het 3D filmpje over ‘De Goede Tekenaar’. Door dit filmpje te bekijken worden kinderen meegenomen door de bijbel, aan de hand van een soort parallelverhaal, van de schepping t/m de opname van gelovigen door God. Het is indrukwekkend om te zien en te beluisteren. Het filmpje is vooralsnog in ca. 10 talen te bekijken/beluisteren, maar er wordt nu gewerkt aan een veelvoud van talen. U kunt de QR-code gratis en onbeperkt scannen en er zijn geen kosten voor het scannen van de QR-code.

De prijs per jojo bedraagt € 0,99 inclusief BTW, maar mocht u er meer nodig hebben dan bestaat er een korting op de stuksprijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *