Creatieve vormingsschool I AM start in september 2021

I AM

Wat begon als een droom is nu meer dan ooit tastbaar geworden. Stichting Intuitive Arts Movement (I AM) bestaat één jaar! En onze éénjarige creatieve vormingsschool start in september 2021.

Het is een fulltime school, waar jongeren van 17 tot 30 jaar hun creatieve talent kunnen laten groeien op het gebied van Theater, Dans of Beeldende Kunst. Door Bijbelonderwijs en coaching kunnen onze studenten hun persoonlijke identiteit meer vorm en inhoud geven. Om zo met hun eigen kunstvorm uit te reiken naar de samenleving.

Het team van deze creatieve vormingsschool is in dit jaar gegroeid van 5 naar 27 medewerkers en docenten! Met onze docenten is het lesprogramma geschreven dat is opgebouwd in zes blokken met een mooie balans tussen theorie en praktijk, aangevuld met deelnemen aan een aantal sociaal maatschappelijke projecten.

Kom met ons kennismaken op onze tweede open dag op donderdag 13 mei in Credo Church Amsterdam, dit is ook de locatie van onze school.  De open dag zal zowel fysiek als online plaatsvinden. Mocht het vanwege de maatregelen niet zijn toegestaan dan zullen we de open dag geheel online laten plaatsvinden.

Heb jij nog geen keuze gemaakt voor een vervolgopleiding? Heb jij een verlangen om meer te doen met je creatieve talent? Of ken jij iemand die kennis moét maken met onze school? Dan nodigen we jou van harte uit om kennis te maken met I AM, dé creatieve vormingschool in Amsterdam. Geef je op via onze website: www.ia-movement.eu. Lees op onze site waar wij voor staan, en wat wij voor jou in huis hebben.

Wij zijn actief op sociale media waar we regelmatig iets posten over onze activiteiten, zoals de altijd goed bezochte (online) Arts Conferences in samenwerking met stichting Arts Alive en de creatieve erediensten die we in samenwerking met Credo Church Amsterdam organiseren. Blijf ons volgen en ontdek dat I AM de plek is waar creatieve dromen in praktijk worden gebracht.

I AM – de plek waar creatieve dromen in de praktijk gebracht worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *