I AM start met Creatieve school

Een creatieve school in ons eigen land, waar kunst over Gods liefde al tijdens de Gouden eeuw floreerde. Deze droom borrelt en bruist al jaren in vele harten. Met een team van intussen acht personen brengen Jennifer Bakker en Carla Veldhuis deze droom in praktijk.
I AM start eind augustus 2021 met een school in Amsterdam, als respons op een huidige beweging die God wil brengen in de kunsten.

Excellente kunst spreekt krachtig en direct tot het hart van mensen.

I AM is een éénjarige creatieve vormingsschool voor jongeren van 17 tot 30 jaar die hun passie voor creativiteit en voor God willen combineren.

I AM staat voor Intuitive Arts Movement. ‘Intuitive’ staat voor inspiratie opdoen bij de Bron, ‘Arts’ is het verlangen om kwalitatieve en innovatieve kunst te maken, en ‘Movement’ staat voor ‘beweging brengen’ in de maatschappij.  Kortom wij leiden jongeren op in hun talenten, zodat zij kunnen excelleren en ermee kunnen uitreiken naar de samenleving.Wij zijn een team van professionele docenten en begeleiders die jongeren begeleiden om hun identiteit te ontdekken en daarbij te groeien in hun creatieve talent.

In onze opleiding is de lesweek van woensdagochtend tot en met zondagmiddag. Studenten kiezen één van de drie hoofdvakken: Theater, Beeldende Kunst of Dans. Naast de lessen in het creatieve hoofdvak zijn er praktijkmiddagen, waar studenten meewerken aan sociaal maatschappelijke projecten in de wijk en de stad. . Er zijn er coaching gesprekken voor hen die naast persoonlijke groei ook richtinggevend kunnen zijn voor de toekomst.

Iedere zaterdag is er Bijbelonderwijs want we geloven dat ontwikkeling van identiteit net zo belangrijk is als trainen van talent. Daarnaast zijn studenten betrokken bij de invulling van de creatieve dienst op zondag.

Studenten kunnen ervoor kiezen om bij familie of een gastgezin te verblijven, of om op en neer te reizen naar de school. Er zijn een aantal interne woonplekken bij de school.

Op 23, 24 januari en 13 mei zijn onze open dagen en zal er de mogelijkheid zijn om de locatie te bezoeken of online de open dag bij te wonen (dit i.v.m. de corona maatregelen). Wil jij je aanmelden voor de open dagen of meer informatie over de school? Kijk dan op onze website: www.ia-movement.eu

In 2021 geven wij door middel van een aantal Arts Conferences onderwijs over de beweging die God brengt door middel van de kunsten in Nederland en wereldwijd. Volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie en aanmelding.

.

Directeur creatieve school I AM

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *