Leeland komt terug naar Nederland met nieuwe songs!

Er is een select groepje artiesten dat in de loop van de jaren een bijzondere ‘klik’ krijgt met Nederland. Het Hollandse publiek staat open voor een veelvoud aan muziek, maar een steevast warme respons is voor weinigen weggelegd. Leeland hoort inmiddels duidelijk tot die weinigen. De worship band keert, na een aantal bijzondere concerten in de afgelopen jaren, weer terug in 2014. Op 18 februari verzorgt ze een avondvullend optreden in Amersfoort.

Dat Nederland hoog op de contactlijst van Leeland staat, bleek al uit eerdere optredens op het Xnoizz Flevo Festival, de EO Jongerendag, Symphony of Life en een tour met InSalvation. Leeland (vernoemd naar de voornaam van de leadzanger) weet jong en oud aan te spreken. De muziek is dan ook prachtig en meeslepend met songs als ‘Tears of the Saint’ en recentelijk ‘The Great Awakening’. Maar het komt vooral door het charisma van de band, die wars is van ster-allures en zich met hart en ziel inzet voor geestelijke vernieuwing, waar ze ook komen.

In januari 2014 legt de aanbiddingsband uit het Amerikaanse Houston de laatste hand aan een gloednieuwe EP die later dat jaar uit zal komen. Maar Nederland krijgt alvast de eer deze muziek als een van de eersten live te beleven! Op 18 februari 2014 verzorgt Leeland namelijk een avondvullend optreden in Amersfoort (gebouw Rafael gemeente) en dit belooft een concert te worden met zowel het bekende als het gloednieuwe materiaal!

Gelet op de grote respons op eerdere concerten raadt de organisatie aan, tijdig te reserveren.

Datum en tijd: 18 februari 2014 – 20.00 uur
Locatie: Rafael Evangelisch Centrum – Amersfoort
Kosten: Kaarten kosten € 17,50 per persoon (na 18 januari € 22,50)

 

Bron: Events4Christ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *