Nieuwe album en release concert van Marjolein Keijzer

Op zaterdag 12 november presenteert Marjolein Keijzer met band haar nieuwe album ‘Hier en nu’.
Ze zal je meenemen op een muzikale reis van vertrouwen, vrede en hoop waarin het wandelen met God de rode draad is.

Het 2e album van Marjolein komt voort uit een kwetsbaar seizoen waarin zij zelf het ‘hier en nu’ heeft leren omarmen. Wanneer je wandelt met God is het niet belangrijk waar je naartoe gaat, je bent namelijk al op je bestemming: samen met Hem. Waar je ook bent: op de top, in het dal, in de wildernis of in windstil, Hij is er…en daar is het goed.

Op de historische RDM werf, middenin de havens tussen de zeeschepen en de containerkranen zal ze in een intieme setting haar nieuwe album presenteren. Tegen deze achtergrond van techniek en industrie zal haar boodschap van vertrouwen, vrede en hoop nog helderder klinken. Kom het zelf ervaren tijdens dit unieke luisterconcert waarin je niet alleen luistert naar nieuwe muziek, maar ook verhalen ontdekt achter de songs!

Tickets voor het release concert

Na haar debuutalbum ‘Dichtbij’ komt Marjolein Keijzer dit najaar met een nieuw album ‘Hier en nu’ vanaf 21 oktober.  Een plaat met 10 krachtige en kwetsbare Nederlandstalige liederen waarin het wandelen met God de rode draad is. Ze neemt je mee op een muzikale reis van vertrouwen, vrede, en hoop. Op het album hoor je bekende liederen zoals ‘Blijdschap’, ‘Hoe mooi’ (ft. Delise) en de verfrissende vertolking van klassieker ‘Als een hert’. Ook komt Marjolein met een aantal gloednieuwe songs. Met haar inspirerende teksten en pakkende melodieën weet ze alles samen te brengen tot een prachtig geheel in een afwisselende hedendaagse sound.

BESTEL HET ALBUM in de voorverkoop 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *