Nederlandse aanbiddingsleiders toegevoegd aan line-up Openskies Worship Festival

Komende vrijdag gaat het ‘Openskies’ worship festival van start. Van 18 t/m 20 augustus 2017 is de Betteld in Zelhem de plek waar aanbiddingsleiders uit binnen- en buitenland samen komen. De definitieve line-up, inclusief een reeks Nederlandse artiesten, is nu bekend gemaakt.

De Nederlandse artiesten die op het eerste Openskies Worship festival aanwezig zijn, zijn Sarah Ben Hamida, Reyer, Kees de Vreugd, Johan Spruijt, Hanne de Vries, Jeremy Keurentjes en Rianne van Dam. Zij vullen de internationale line up aan van Rivers & Robots, Jason Upton, Chris McClarney, Housefires, Kristene DiMarco, Hunter Thompson (bekend van Bethel Music), Nathan Jess, United Pursuit en Andrew Ehrenzeller (Jesus Culture).

Met het ‘Openskies’ worship festival hopen de organisatoren Gods goedheid zichtbaarder te maken in Nederland door aanbidding. Daar waar mensen uit verschillende culturen en landen eensgezind God aanbidden, vinden zij een open hemel en open harten.

Events4Christ startte de Nederlandse tak van ‘Openskies’ met maandelijkse aanbiddingsavonden in het land (geschikt voor kerken), de zogenaamde ‘Openskies Worship Nights’. De allereerste editie van het ‘Openskies Worship Festival (18 t/m 20 augustus 2017) belooft een jaarlijks hoogtepunt te worden.

Meer informatie over zowel het festival als de Worship Nights is te vinden op www.open-skies.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *