Projectkoor Praise United Zwolle met Pasen (o.l.v. Martin Brand)

Voor iedereen die van zingen houdt organiseren Martin Brand en “All Together Zwolle” het projectkoor Praise United Zwolle. Een projectkoor om samen enthousiast te zingen, elkaar te ontmoeten en samen het paasverhaal aan Zwolle te vertellen.

Praise United Zwolle is een bijzonder project rondom Pasen. In de aanloop naar Pasen komt het koor, olv Martin Brand & Henk Doest,  4 avonden bij elkaar om te repeteren. Tijdens deze repetities staan de 40dagentijd, het ontmoeten en het samen aanbidden centraal. Samen werken we toe naar een groot Paasconcert. Tijdens dit paasconcert, op 2e paasdag, zal het koor het paasverhaal vertellen aan Zwolle! Dit concert vindt plaats in de WRZV-hallen. Jij zingt toch ook mee?!

Martin Brand zelf zegt hierover:

“Wij zien een groot interkerkelijke koor voor ons met meer dan honderd zangers en zangeressen die vol enthousiasme samen zingen en zo het geloof in Jezus Christus beleven en uitdragen. Wij willen zo christenen uit verschillende achtergronden dichter bij elkaar brengen en God eren. En natuurlijk gaan we samen, in een korte tijd, naar een groot concert toewerken waarin we aan de stad het paasverhaal vertellen. Een geweldig leuke belevenis!

Ik hoop dat in de maand van Praise United Zwolle nieuwe vriendschappen zullen ontstaan en mensen een inspiratie opdoen in hun geloofsleven.”

Repetitiedata: 7, 14, 21 en 28 maart &

1 april  ‘s middagRepetitielocatie:Koningskerk
Concert:1 april 2013 Concertlocatie:WRZV-Hallen  Info & inschrijven:www.PUZwolle.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *