Roberto Rosso komt met single Royalty i.s.m.Triple-0 (UK)

HARDERWIJK – DJ Roberto Rosso komt 15 januari met zijn eerste single van 2021 ‘Royalty’.  Hij heeft hierin samengewerkt met de Engelse rapper Triple-O.

Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een gezellig feest. Fans gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar de sets van deze dj betekenen méér dan ‘effe lekker dansen’: zijn muziek vertelt een krachtige boodschap die iedereen moet horen…

TEN
Eind maart geeft Roberto Rosso drie concerten om zijn tienjarige bestaan te vieren. De concerten waren in 3 dagen uitverkocht. Bijna 10 jaar geleden begon Roberto Rosso met draaien als DJ. Muziek was zijn eerste liefde. Dat veranderde toen hij op 17 jarige leeftijd in aanraking kwam met Jezus Christus en besloot Hem te gaan volgen. Als DJ heeft hij zijn trouwe fanschare opgebouwd  en heeft op veel grote evenementen gestaan. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren het Dancefeest Sound of Heaven georganiseerd met roemrijke namen zoals DJ Andy Hunter(UK), LZ7 (UK), Reyer (NL) en GUI BRAZIL (PT).

‘I am a freedom fighter’
Via zijn muziek, roept Roberto Rosso jongeren op om bewust te leven. Hij is ervan overtuigd dat het geloof in God en het volgen van Jezus Christus hem vrijheid heeft gegeven. En dat gunt hij iedreen! Met die overtuiging verspreidt Roberto Rosso niet alleen een krachtige boodschap, maar ook hoop. Dat is de ‘freedom fighter’ die Roberto is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *