GROOT SLOTCONCERT BEKROONT UITVERKOCHTE TOUR TOM PARKERS ‘THE YOUNG MESSIAH’

Ieder jaar blijkt de belangstelling voor The Choir Company’s tour met Tom Parkers ‘The Young Messiah’ groot. Ook dit jaar trekken de uitvoeringen, begeleid met volledige band en solisten, inmiddels uitverkochte zalen. Het gezelschap maakt zich nu op voor het grote slotconcert in Veenendaal, waar een ‘mass choir’, samengesteld uit alle deelnemende koren, voor een bijzondere avond zal zorgen. Alleen voor dit slotconcert zijn nog (laatste) kaarten in de verkoop.

 

Tien concerten in totaal, diverse projectkoren, solisten, een band en een minstens zo enthousiast publiek wat meezingt met de klassiekers van Tom Parkers ‘The Young Messiah’; dat zijn ingrediënten voor bijzondere avonden. Dit jaar valt de tour van The Choir Company met ‘The Young Messiah’ samen met het twintigjarig bestaan van het koor. Het slotakkoord van deze tour in de vorm van het grote concert in Veenendaal op 7 december is dus dubbel feest. Voor dit concert zijn de laatste kaarten nu beschikbaar.

‘The Young Messiah’ is een muzikaal meeslepende vertelling van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding, die de boodschap van het evangelie dichter bij mensen heeft gebracht. Sinds 2012 presenteert The Choir Company dit werk in drukbezochte tours. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het tijdloze verhaal dankzij Tom Parkers bewerkingen zoals “Unto Us a Child is Born”, “Every Valley”, “I Know that My Redeemer Liveth” en het majestueuze “Hallelujah”.

De avonden bestaan uit twee gedeelten: een deel voor de pauze met bekende arrangementen van Tom Parker uit zijn omvangrijke repertoire zoals ‘Journey’s End’, ‘Ouverture’, ‘The Ten Commandments’ en ‘Wings Of Gold’, maar ook andere wereldberoemde liederen en filmmuziek. Na de pauze wordt ‘The Young Messiah’ uitgevoerd.

Kaarten voor het slotconcert in de Basiliek (aanvang: 19.30 uur) kosten 25 euro (excl. reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl of 0297-237172.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *