Nieuwe single Hanne de Vries – Immanuel

De 1e adventzondag bracht Hanne de Vries zijn nieuwe single ‘Immanuel’ uit.

Hanne vertelt over het mooie verhaal van de cover:

Hierboven zie je één van mijn dierbaarste covers ooit. Want wie schittert er in mijn armen…? Mijn pasgeboren zoon! Voor de cover van mijn nieuwe single Immanuel zocht ik een schilderachtige vibe, en al snel kwam ik bij Bertina van Silver Linings terecht. Tijdens het brainstormen kwamen we op het idee om mij op de foto te zetten met een baby, om te verbeelden hoe Jezus als kwetsbaar kind naar de wereld kwam.  Ik ben ontzettend blij met dit beeld!

Toen dit idee ontstond, was ik nét 1,5 week geleden vader geworden van onze tweede zoon, genaamd Ezra. Ik liep met hem in mijn armen door onze woonkamer en bedacht me dat Jezus ook in de armen in de heeft gelegen bij oa Maria en Jozef. Bijzonder eigenlijk: de God van hemel en aarde als een babytje in de armen van een mens.

Luister naar het nieuwe nummer van Hanne de Vries ‘Immanuel’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *