Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw (videoconcert)

Geniet tijdens dit LIVE videoconcert van Joke’s nieuwe, persoonlijke liederen en vertrouwde klassiekers uit haar repertoire. Joke zingt in een intieme setting over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Joke Buis is als zangeres vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: ‘Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.’ De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief. Joke: ‘Mooi om te merken dat de nieuwe liedjes niet alleen iets met mijn hart doen, maar dat het ook zijn werk doet bij de luisteraar!’

Tijdens ‘Vertrouwd & Nieuw’ komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met liederen van haar vorige CD’s. Vertrouwen is daarin het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.

TICKETS BOEK JE VIA TRUETICKETS

Exclusieve toegang
Je krijgt uiterlijk op de dag van de uitzending een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd je e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind je op die dag tevens in je reservering (link naar de reservering vind je in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 27 november te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk te kijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Let op: had je entreekaarten gereserveerd voor de geplande concerttour in het najaar, dan ontvang je voor 27 november automatisch toegangsgegevens tot dit videoconcert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *