Roberto Rosso komt met nieuwe single Freedom

Roberto Rosso ‘I am a freedom fighter’ komt met eerste single Freedom van album TEN

HARDERWIJK – DJ Roberto Rosso kwam 6 november met de eerste single ‘Freedom’ van zijn aankomende album dat in maart 2021 uit gaat komen. Hij heeft voor dit hardstyle nummer o.a. samengewerkt met William Wixley en Hardstyle producer Florian.

Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een gezellig feest. Fans gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar de sets van deze dj betekenen méér dan ‘effe lekker dansen’: zijn muziek vertelt een krachtige boodschap die iedereen moet horen…


Bijna 10 jaar geleden begon Roberto Rosso met draaien als DJ. Muziek was zijn eerste liefde. Dat veranderde toen hij op 17 jarige leeftijd in aanraking kwam met Jezus Christus en besloot Hem te gaan volgen. Als DJ is hij uitgegroeid tot een van de bekendste christelijke DJ’s in Nederland en heeft op veel grote evenementen gestaan.
Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren het Dancefeest Sound of Heaven georganiseerd met roemrijke namen zoals DJ Andy Hunter(UK), LZ7 (UK), Reyer (NL) en GUI BRAZIL (PT).

‘I am a freedom fighter’
Via zijn muziek, maar ook via zijn presentatie, roept Roberto Rosso jongeren op om bewust de keuze voor God te maken. Hij is ervan overtuigd dat het volgen van Jezus mensen vrijmaakt. En dat gunt hij iedreen! Met die overtuiging verspreidt Roberto Rosso niet alleen een krachtige boodschap, maar ook hoop.
Dat is de ‘freedom fighter’ die Roberto is. Het volgen van Jezus geeft hem vrijheid. Het koninkrijk van God vertegenwoordigt een leven en een wereld waar alles anders is dan de spelregels in deze wereld. Het is tegendraads, maar zet de standaard. Het is rebels, maar laat wel de koninklijke weg zien om te leven in vrijheid.

Ook is de release beschikbaar als Lyric Video’s op YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *