BETHEL MUSIC COLLECTIEF NAAR ROTTERDAM MET VOORPROGRAMMA ELINE

Iedere generatie brengt haar eigen aanbiddingsmuziek. In die van de huidige speelt het Bethel Music collectief een grote rol. ‘No Longer Slaves’, ‘Egypt’, ‘Goodness Of God’, ‘Forever’… de lijst is inmiddels indrukwekkend lang. Maar voor het collectief uit het Amerikaanse Redding staat altijd één ding bovenaan als het om aanbidding gaat: met de zaal het hart tot God richten. Die uitnodiging klinkt volop op het nieuw te verschijnen album ‘Come Up Here’ en zal ook klinken op 23 mei bij de RTM Stage in Rotterdam, als het Bethel Music Collectief weer naar Nederland komt! Van eigen bodem verzorgt ELINE (bekend van ‘Jezus Overwinnaar’) het voorprogramma.

Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom de muziek van het Bethel worship team zo breed gezongen wordt. Het brengt de emoties en gedachten in de persoonlijke relatie met God op een bijzondere manier op de lippen van mensen. De leden van het Bethel Music team, geleid door Brian en Jenn Johnson, worden wereldwijd gewaardeerd om hun passie en overtuiging. Bezoekers van eerdere avonden in Nederland, in 2016 en 2017, herinneren zich ongetwijfeld de bijzondere momenten waarop bijvoorbeeld ‘No Longer Slaves’ gezongen werd. Inmiddels zijn in Nederland nog meer liederen in bundels terecht gekomen, zoals ‘Zing Zijn Lied Opnieuw’, ‘Egypte’ en ‘Goedheid van God’.

Het Bethel Music Collectief reist in 2023 over de hele wereld en zal op 23 mei een avondvullend aanbiddingsconcert verzorgen. De avond begint met een voorprogramma van ELINE. Onder haar vorige artiestennaam Eline Bakker presenteerde de Nederlandse zangeres liederen als ‘Jezus Overwinnaar’ en ‘Abba’. Dit najaar verschijnt haar nieuwe album ‘Levenswoorden’ waarop ze liedjes laat horen over haar leven en de plek die God daarin heeft. Tijdens de avond kan je meegenieten van zowel bekende als nieuwe muziek. Daarnaast is ELINE ambassadeur van Compassion en zal ze tijdens de avond meer vertellen over de reis naar El Salvador welke ze recent heeft gemaakt en wat ze hier heeft gezien en meegemaakt.

Het Bethel Music collectief heeft verschillende aanbiddingsleiders Wat wel zeker is, is dat je een avond vol vurige passie en diepe aanbidding mee gaat maken waarin zowel bekende Bethel liederen klinken als de gloednieuwe van het album ‘Come Up Here’. Zorg dat je het niet mist!

Kaarten zijn te bestellen via Events4Christ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *