INSALVATION PROCLAMEERT BEVRIJDING MET NIEUWE SINGLE ‘GOD REGEERT IN DIT HUIS’

Met de nieuwe single ‘God Regeert In Dit Huis’ geeft InSalvation een stem aan een boodschap die meer dan ooit nodig is. Het is een proclamatie van Gods hoogste macht die sterker is dan je angst, zorg, pijn en verdriet. Het lied verschijnt toepasselijk op bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei) op de muziekplatforms.
‘God Regeert In Dit Huis’ is een krachtig lied met een minstens zo krachtige tekst: waar God regeert, verliest de invloed van de tegenstander haar kracht. Het lied zorgt voor enthousiaste reacties waar het live gezongen wordt. Op de single (die verschijnt op het internationale label Integrity Music) is ook de stem van aanbiddingsleidster Charlotte Jordaan te horen.

Jafeth Bekx van InSalvation schreef ‘God Regeert In Dit Huis’ samen met Sander Nijbroek van Sander & Angela. “Het ontstond toen Sander het idee presenteerde” vertelt Jafeth, en we ons gingen verdiepen in de speciale plek die een huis, een woning, in de Bijbel heeft. Ik werd pas weer bij die gedachte van ‘een huis’ bepaald door de tekst uit psalm 27. Daar staat: ‘Eén ding heb ik van de Heer verlangd, dát zal ik zoeken: dat ik wonen mag in het huis van de Heer, al de dagen van mijn leven, om de lieflijkheid van de Heer te aanschouwen en te onderzoeken in Zijn tempel’. Dat verlangen om bij God te wonen, is eigenlijk een reactie op Zijn verlangen om bij de mensen te zijn. Door de hele Bijbel heen is dat zichtbaar: in het paradijs, de tabernakel en tempel, Paulus die het heeft over het lichaam als ‘tempel van de Heilige Geest’ en Jezus die het heeft over ‘de vele woningen in het huis van Mijn Vader’. Zo’n huis is een plek waar je helemaal jezelf bent en mag zijn. Een veilige plek. Er zijn zo veel dingen die willen inbreken. We gingen ze al schrijvend benoemen met telkens het perspectief: God regeert. Hij is sterker. Hij bevrijdt!”

Tot Tweede Pinksterdag (29 mei) zijn de tracks en de bladmuziek van ‘God Regeert In Dit Huis’ gratis te downloaden via https://www.insalvation.com/freebie-sheet-music-en-tracks-van-god-regeert-in-dit-huis/.

‘God Regeert In Dit Huis’ is te horen via https://slinky.to/Godregeertindithuis
Meer informatie is te vinden op www.insalvation.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *