mei 16 2018

Daniel Marx komt met nieuw album: God van Trouw

De release van zijn eerste album in 2017, toon ons wie U bent, heeft Daniel sterk bevestigd in zijn muzikale bediening. Inmiddels zingt hij bij Nederland zingt (EO), en wordt hij regelmatig in België en Nederland gevraagd als aanbiddingsleider en/of soloartiest. De zegeningen die Daniel mocht ervaren in zijn persoonlijk leven, in zijn gezin en in zijn bediening brachten inspiratie voor nieuwe liederen. God van trouw is het tweede album van Daniel Marx en is niet slechts een uiting van dankbaarheid, want ook in moeilijke momenten toont God zijn trouw. Onder begeleiding van prachtige muziek worden eerlijke teksten recht uit het hart gezongen. God van trouw is ontroerend en meenemend en zal voor veel mensen herkenbaar en bemoedigend zijn.

mei 16 2018

Nieuwe single: Not A Fairytale

De aller-aller-eerste single, de titelsong, van m’n nieuwe album Not A Fairytale is deze week gelanceerd! En ik maakte er ook meteen een videoclip bij, samen met m’n band. Klik op de afbeelding hierboven om ‘m te bekijken op Youtube. Of beluister het nummer via Spotiy.

En… over precies een week breng ik m’n nieuwe cd uit. Je kunt ‘m straks op Opwekking kopen, óf alvast in de voorverkoop bestellen, zodat je ‘m in de week na Pinksteren in huis hebt. Voor het eerst kun je naast een échte cd of een digitale download ook een usb-armband kopen van Not A Fairytale. Hier staan de nummers van het album op en het is meteen een toffe armband om te dragen!
Koop HIER de armband, cd of download >>

Enorm bedankt voor jullie support, telkens weer! Wie weet tot binnenkort, tijdens Opwekking of een van de concerten tijdens m’n tour 😉

Groetjes, Hanne

mrt 11 2018

Nieuw Album Hanne de Vries! Help je mee?

Vandaag ben ik jarig! Een feestelijke aanleiding om jullie te vertellen van een groot project waar ik momenteel mee bezig ben… Er komt namelijk een nieuw album aan!! Rond Opwekking zal ik ‘m uitbrengen. Ik kan niet wachten om de nummers aan jullie te laten horen, dit wordt mijn meest persoonlijke album tot nu toe!

Voor nu ben ik druk bezig om de liedjes op te nemen en… ben ik een crowdfunding gestart. Als je het leuk vindt om me een verjaardagskadootje te geven… dat kan hier op mijn crowdfundingspagina! Op mijn pagina vind je ook meer info over de tegenprestaties 🙂 Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij het album EXCLUSIEF al voor de release op je deurmat hebt, zijn er huiskamerconcerten te koop én kan ik een lied voor je schrijven. Ik zou het enorm tof vinden als je met me mee investeert in dit album, alvast enorm bedankt!

IK GEEF JE EEN KADO EN SUPPORT JE NIEUWE ALBUM!

In onderstaande video zal ik wat meer vertellen over de cd, en volg me op social media voor de laatste updates, ik houd jullie graag op de hoogte. Nogmaals alvast bedankt voor je support!

YouTube voorvertoningsafbeelding

mrt 09 2018

Solo tour Matthew Ward brengt muziek The 2nd Chapter Of Acts live weer tot leven

Matthew Ward en zijn zussen Annie Herring en Nelly Greisen drukten als The 2nd Chapter Of Acts een onuitwisbaar stempel op christelijke muziek. De groep stopte in 1988, maar hun muziek is onverminderd geliefd gebleven. Dat bleek ook uit de warme reacties op solo concerten die Matthew Ward een paar jaar geleden gaf in Nederland. Voor de liefhebbers is er goed nieuws: Matthew Ward komt op 21, 22 en 24 maart naar Nederlandse theaters voor intieme concerten waarin de muziek van The 2nd Chapter Of Acts een prominente rol heeft.

 

Net als zijn zus Annie Herring kreeg Matthew Ward een indrukwekkende solo carriere na het stoppen van The 2nd Chapter Of Acts. Zijn stem is er dan ook naar. De populariteit van de groep blijkt nog steeds groot, getuige de diverse liederen die jaarlijks de Top 1008 van Groot Nieuws Radio ingestemd worden. Matthew krijgt nog steeds verzoeken om deze klassiekers van The 2nd Chapter Of Acts, waaronder ‘Easter Song’, ‘Mansion Builders’ en ‘Which Way The Wind Blows’, live uit te voeren zoals in de hoogtijdagen van de groep. En dat bleek jarenlang onmogelijk door het ontbreken van zijn zussen. Tot nu.

Op 21, 22 en 24 maart komt Matthew Ward naar Zwolle, Haastrecht en Dordrecht voor optredens in een intiemere sfeer die beter past bij theaters. Op deze manier krijgt Matthew’s stem de volle ruimte, wat al een ervaring op zich is. Speciaal voor deze optredens echter zullen zangeressen Elise Mannah en Eveline zich aansluiten bij Ward. Zij zullen de klassieke songs van The 2nd Chapter Of Acts live uitvoeren – een unicum, want dit is meer dan 25 jaar geleden voor het laatst gebeurd!

Elise Mannah en Eveline zullen zelf ook kort solo materiaal laten horen; Elise met haar fijngevoelige luiserliedjes, Eveline (eerder bekend als Eveline Cocu) met haar indrukwekkende gospel- en soulbereik. Deze avonden beloven een unieke kans voor liefhebbers van Matthew Ward en The 2nd Chapter Of Acts om deze muziek echt ‘live’ te beleven zoals het was. Mis het niet!

Kaarten voor de optredens van Matthew Ward zijn te bestellen via www.truetickets.nl.

 

Matthew Ward

Woensdag 21 maart – Theater Odeon, Zwolle

Donderdag 22 maart – Theater Concordia, Haastrecht

Zaterdag 24 maart – Bonfire, Dordrecht

(De concerten beginnen om 20:15 uur)

mrt 08 2018

Nathalie Booij presenteert cd en tour ‘Als Ik Kijk Naar U’

Bemoedigen begint meestal bij jezelf. Met dat wat je zelf ontdekt, kun je een ander weer inspireren of bemoedigen. Dit stond aan de basis van ‘Als Ik Kijk Naar U’, het solo album van zangeres Nathalie Booij, dat op 4 maart gepresenteerd werd met een concert. Op 5 maart is ‘Sta Op en Schitter’, de eerste videoclip van de cd, online gegaan. Het is de opmaat naar een tour die deze week van start gaat, terwijl de hashtag #alsikkijknaaru tegelijkertijd gelanceerd wordt ter inspiratie.   

 

Iedereen kan wel bemoediging gebruiken; hoe goed we van buiten bezien de zaken ook voor elkaar lijken te hebben. Nathalie Booij weet het zelf maar al te goed. Een paar jaar geleden raakte de zangeres in een crisis terecht die haar een hernieuwd inzicht in Gods relatie met haar gaf: Zijn Liefde was onveranderlijk, wat er ook gebeurde in haar leven! Met dat besef werkte Nathalie, samen met een reeks ervaren schrijvers en arrangeurs (waaronder Eric & Tanja Lagerström, Jan Willem van Delft, Frank van Essen en Reyer van Drongelen) aan de Nederlandstalige nummers van haar album ‘Als Ik Kijk Naar U’. De thema’s op deze cd laten de veelkleurigheid van het leven zien in liedjes als ‘Zorgzame God’, ‘Meer dan Verwacht’ en ‘Ja, Ik Weet’, terwijl de muziek een mix is van jazzy luisterpop, gospel en worship. Tijdens het release concert in de Dorpskerk in Wilp kwamen muziek en boodschap tot leven met behulp van een uitgebreide band en een schilder (Dick Stopperingh), die tijdens het concert een werk maakte dat inspiratie haalde uit de nummers van ‘Als Ik Kijk Naar U’. Een dag na het concert ging de videoclip van ‘Sta Op en Schitter’, de eerste single van de cd, online.

Deze is te zien op

YouTube voorvertoningsafbeelding

Nathalie richt zich bij haar komende tour bij voorkeur op kerken waar ze op een natuurlijke manier aansluit bij de plaatselijke vorm van diensten. Deze visie, die ze samen met haar echtgenoot Mark Pardijs uitvoert, wordt mogelijk gemaakt door stichting Meer Dan Een Lied.

De komende periode wil Nathalie niet alleen mensen bemoedigen met de muziek, maar ook luisteren naar wat er in de levens van mensen is gebeurd, daar waar ze naar God keken. “We hebben allemaal ons eigen verhaal” zegt ze. “Soms is het te privé om te delen, maar soms is het iets wat je graag doorvertelt. Wat zie je als je naar God kijkt? Vanuit welke situatie doe je dit? Zit je ergens middenin? Ben je ergens uit gekomen? Wat heb jij nodig om door omstandigheden te kijken naar God? Wat is jouw verhaal?” Met behulp van de hashtag #alsikkijknaarU kunnen mensen hun getuigenis, gedachten of verhaal delen. Ook kunnen ze dit emailen naar getuigenis@nathaliebooij.nl.

De cd is vanaf nu verkrijgbaar in de christelijke boekhandel via Ecovata. Meer informatie over Nathalie Booij en de mogelijkheden voor een concert of dienst in eigen kerk of gemeente is te vinden op www.nathaliebooij.nl.

Tour ‘Als Ik Kijk Naar U’ – Nathalie Booij

 

7 maart 2018, Westerhaar

18 maart 2018, Zuidwolde

7 april 2018, Meppel

8 april 2018, Rhenen

15 april 2018, Utrecht

13 mei 2018, Den Ham

feb 28 2018

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album ‘Vandaag’, dat in het voorjaar uitkomt. Op ‘Vandaag’ zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.

jan 16 2018

FILIAE & Friends geven gezamenlijk benefietconcert ‘Liefde Overwint’

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en veel mensen zijn begonnen met hun goede voornemens. Wie een heel concreet verschil wil maken, kan op 10 februari 2018 terecht in Bunschoten-Spakenburg. Daar slaat vocal group FILIAE, oftewel de zussen Rineke, Mieke, Cocky en Christine, de handen ineen met een aantal collega-artiesten. Onder de noemer ‘Liefde Overwint’ geven ze een bijzonder concert om geld in te zamelen voor stichting ‘Stop Hersentumoren’. Een stichting die hen na aan het hart ligt.

Vocal group FILIAE was van plan om, na hun najaarstour van 2017, een korte pauze in te lassen. Maar omstandigheden dicht bij huis veranderden dat. Bij de echtgenoot van Mieke is een hersentumor geconstateerd. In deze moeilijke periode willen de zussen graag iets doen om Mieke en haar man Hans te helpen. Met het concert van 10 februari in de Immanuelkerk in Bunschoten-Spakenburg wordt daarom geld ingezameld; een deel voor stichting ‘Stop Hersentumoren’ en een deel voor het gezin van Mieke en Hans.

‘We willen Hans en Mieke graag helpen, maar we voelen ons zo machteloos. Hen samen herinneringen laten maken; dat is wat we hun op deze manier willen geven,’ vertelt Cocky.
Hoewel de ziekte van Hans veel verdriet brengt, zien de zussen ook dat het gezin veel kracht put uit hun geloof en liefde. ‘Zij zijn een voorbeeld van wat echte liefde is,’ vertelt Rineke. ‘Dat wordt tijdens het concert ook een leidend thema: ‘liefde overwint’!’
Christine: ‘Op deze manier willen we iedereen een manier geven om iets te doen. Door geld te geven, maar ook door samen met ons een bijzondere avond te beleven’.

De eerste artiesten die meewerken aan het benefietconcert zijn al bekend: Lucas Kramer (bekend van o.a. Nederland Zingt) en Reyer, inmiddels een veelgeziene gast op de Nederlandse podia en daarbuiten als aanbiddingsleider, dj en producer. Maar ook Annemieke Koelewijn en Ralph van Manen verlenen hun muzikale medewerking aan dit concert.

Kaarten voor het benefietconcert zijn bewust laag gehouden en kosten € 5 per stuk (incl. reserveringskosten). Op de avond zelf zal een collecte gehouden worden. Geïnteresseerden kunnen online ook al geld doneren via www.events4christ.nl/evenement/benefietconcert-filiae-friends.

Benefietconcert Filiae & Friends – ‘Liefde Overwint’

Zaterdag 10 februari – Bunschoten-Spakenburg (Immanuelkerk – Plevier 2)

Aanvang 20:00 uur

jan 04 2018

City Worship Tour krijgt vervolg in 2018 met Martin Smith

In november gaf de Amerikaanse band Leeland de aftrap voor de eerste ‘City Worship Tour’; een reeks aanbiddingsavonden waarbij nauw samengewerkt wordt met lokale kerken. De enthousiase reacties op deze avonden waren duidelijk: als kerken en internationaal bekende aanbiddingsleiders zo bij elkaar komen, gebeurt er iets bijzonders in de stad. De ‘City Worship Tour’ krijgt daarom een vervolg in maart 2018; ditmaal met Martin Smith & band.

De lijst van wereldwijd populaire liedjes waar Martin Smith een hand in heeft gehad, is indrukwekkend. ‘Majesty’, ‘I Could Sing Of Your Love Forever’, ‘Rain Down’, ‘Waiting Here For You’… De zanger en aanbiddingsleider heeft een onmiskenbaar uniek talent voor het schrijven van muziek die een stem geeft aan het geloof van miljoenen. Met zijn oude band Delirious? vulde Martin stadions en gaf hij een generatie verschillende nieuwe lijfliederen. Tegenwoordig is Smith van meerdere markten thuis. De Brit heeft zijn muzikale vingers in een nieuw aanbiddingscollectief, een vooruitstrevende rockband en zijn eigen solo materiaal. In maart 2018 zal het vooral live genieten worden van het laatste; dan keert hij met band terug naar Nederland en België in het kader van de City Worship Tour.

Mede-organisator Events4Christ besloot ‘City Worship’ te starten vanuit een verlangen om aanbidding meer tot haar recht te laten komen als een grote kracht voor de lokale kerk. Tijdens de afgelopen 20 jaar, waarin de organisatie nauw betrokken is geweest bij evenementen waarin aanbidding een rol speelt, zag ze een duidelijke behoefte ontstaan: weg van alleen muzikaal entertainment, zoekend naar geloofsverdieping en –voeding.

Martin Smith put, als het om verdieping in aanbidding gaat, uit een brede ervaring. Zo gaf hij onlangs nog een lezing op de Landelijke Dag van Aanbidding. In maart 2018 heeft hij voor degenen die bekend zijn met zijn muziek, nog meer in petto. De Brit werkt aan nieuw solo materiaal wat naar verwachting in 2018 zal verschijnen. Tijdens de ‘City Worship Tour’ zal dan ook niet alleen bekend materiaal klinken; het is meteen een uitgebreid voorproefje van zijn gloednieuwe werk.

 

De data en lokaties op een rij:

City Worship Tour met Martin Smith & band

 • Donderdag 15 maart 2018 – Sint-Genesius-Rode (Brussel)
  • Waterloosesteenweg 47, 1640
 • Vrijdag 16 maart 2018 – Amersfoort
  • Rafaël, Kosmonaut 2, 3824 MK
 • Zaterdag 17 maart 2018 – Leeuwarden
  • Salvator, Archipelweg 133, 8921 VX
 • Zondag 18 maart 2018 – Haarlem
  • Patronaat, Zijlsingel 2, 2013 DN

Alle avonden beginnen om 20:00 uur.

Klik hier om je kaart te reserveren

jan 02 2018

Pasen met Sela – God van leven

 

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.

 

YouTube voorvertoningsafbeelding

dec 21 2017

Grote respons op crowdfunding voor nieuw livealbum Reyer

Reyer van Drongelen (‘Reyer’) kondigde onlangs zijn nieuwe Nederlandstalige live aanbiddingsalbum aan en liet daarbij weten, zijn publiek nauw te willen betrekken hierbij. Dat heeft hij geweten. Reyer is verrast door de vele reacties op de crowdfunding voor het project, die al bijna driekwart van het streefbedrag heeft gehaald. De komende weken staan in het teken van deze actie, het presenteren van de liedjes en de laatste voorbereidingen voor het concert waar het album wordt opgenomen: op 24 februari 2018 in De Basiliek in Veenendaal.

Tot nieuwjaar kunnen mensen nog bijdragen aan de crowdfunding voor het nieuwe live album opwww.voordekunst.nl/projecten/6150. Wat Reyer betreft, kan dit nieuwe avontuur al niet meer stuk. “Ik ben tot dusver overweldigd door de geweldige respons die de crowdfunding tot nu toe heeft ontvangen” zegt hij. “Vooral het feit dat mensen persoonlijk of op de donatie pagina laten weten dat mijn muziek iets voor hen betekent en dat ze echt achter het project staan, doet mij ontzettend goed.”

De opname voor het live album, op 24 februari 2018 in Veenendaal, is gratis toegankelijk. Wel dient men te reserveren viawww.events4christ.nl. Het album zal verschijnen rond de Pinksterconferentie van stichting Opwekking (mei 2018). Voor Reyer was het een bewuste keuze om zijn publiek heel direct te betrekken bij de totstandkoming van het project. “De afgelopen tijd heb ik echt gemerkt dat er nog steeds een sterk verlangen is naar nieuwe Nederlandse aanbidding, dus ik ben ervan overtuigd dat dit project in een behoefte voorziet.”

Naast de crowdfunding heeft Reyer de afgelopen weken al nieuwe liedjes geintroduceerd op Groot Nieuws Radio en social media. Het publiek krijgt zo niet alleen de kans om deze liedjes aan te leren voor de live opname; het geeft Reyer als aanbiddingsleider ook waardevolle feedback om te zien hoe deze nieuwe Nederlandstalige aanbidding aansluit bij de behoefte. De respons op het project geeft Reyer wat dat betreft bevestiging en bemoediging. “Er is niks mooier dan de wetenschap dat dit project gezamenlijk wordt gedragen door luisteraars uit het hele land”.

Over Reyer:

Reyer van Drongelen wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Zijn aanbiddingsmuziek is afwisselend Engels- en Nederlandstalig, met het Nederlandse lied ‘Ik Zie Het Kruis’ als één van zijn bekendste songs. Hij deelde de studio en het podium met artiesten als Paul Baloche en Martin Smith. In 2015 kreeg hij de Zilveren Duif aanmoedigingsprijs voor zijn album ‘Eeuwig Licht’. Het grote publiek leerde de Edenaar de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen.

Meer informatie is te vinden opwww.reyer-music.com.

dec 12 2017

Martin Brand & Elise Mannah: Kersttour Piekfijn begonnen

Martin Brand en Elise Mannah trekken sinds het voorbije weekend opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Bekijk onderstaande sfeerimpressie van de eerste voorstelling, afgelopen zaterdag, in Haastrecht: 

Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. Een programma waarin Elise en Martin prachtige liedjes vertolken, maar ook hun veelzijdigheid en theaterkwaliteiten onderstrepen.Enkele reacties van bezoekers van de eerste voorstellingen:Wat een leuke avond! Mooie, ontroerende en grappige songs en sketches, met stof tot nadenken over wat Kerstfeest betekent! – MargoWat was het een geweldige avond in Apeldoorn. Prachtig duo, Elise en Martin. Zulke mooie en ontroerende teksten, met een lach en een traan. – Gerda

Piekfijn kun je nog zien in:
Drachten, woensdag 13 december
Amersfoort, donderdag 14 december
Zwolle, vrijdag 15 december
Houten, 19 december
Dordrecht, 21 december

 

truetickets.nl/martin-en-elise

nov 26 2017

‘Feest van Geloof’ krijgt vervolg in 2018

‘Feest van Geloof’ is een groot succes. Dat bleek al toen deze avond vol Nederlandse artiesten bekend werd gemaakt. De uitverkochte eerste editie stond in het teken van het tienjarig jubileum van Groot Nieuws Radio. Organisatoren Events4Christ, Wiko Services, TCC Studios en de Basiliek gaan echter door. Op 24 november 2018 krijgt ‘Feest van Geloof’ een vervolg.

 ‘Feest van Geloof’ staat voor een muzikale avond in de Basiliek in Veenendaal met toonaangevende artiesten, herkenbare liedjes, veel meezingen en een aantal verrassingen. De naam is niet toevallig tot stand gekomen. De avond is daadwerkelijk een muziekfeest waarin gevierd mag worden, wat geloof doet in het leven van mensen. De artiesten op de avond geven dat geloof op hun eigen wijze een plek in hun muziek.

Ze treden afzonderlijk, in wisselende samenstellen en onder begeleiding van een huisband (geleid door Daniel van der Molen) op. Zo zingen de artiesten niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan ze vocaal ook de handen ineen en laten ze liedjes van hun eigen muzikale helden horen.

In korte tijd raakte de eerste editie (met artiesten als Lucas Kramer, Reyer, Elise Mannah, Janine Beens, Reni & Elisa Krijgsman en Wim Bevelander) uitverkocht. Die eerste editie is dubbel feest, want Groot Nieuws Radio viert er haar tienjarig bestaan mee. Het christelijke radiostation is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap.

Voor de volgende editie van ‘Feest van Geloof’ (op zaterdag 24 november 2018) zal vastgehouden worden aan het karakter van de avond maar zal een nieuwe line-up samengesteld worden. De eerste artiesten worden binnenkort bekend gemaakt op www.events4christ.nl.

nov 11 2017

Deze week: Johan Spruijt in de uitzending

Hallo allen

Johan Spruijt komt deze week meer vertellen over zijn CD ‘Spreek tot mij’

Luister hieronder de uitzending terug.

 

 

 

 

 

nov 08 2017

CD-presentatie René Diekman in Bethel

HATTEM – Op 25 november, aanvang 20.00 uur, houdt de bekende Hattemse zanger René Diekman een presentatie van zijn nieuwe cd in Bethel, gevestigd aan de Hessenweg 84 in Hattem. Zijn nieuwe cd heet Road to Salvation, inmiddels de derde cd die door Diekman wordt uitgebracht. De cd is in juni uitgebracht onder het platenlabel Ecovata.

René Diekman is een geboren en getogen Hattemer. Met de CD Road to Salvation keert de zanger, die tegenwoordig in Wapenveld woont, na jaren van afwezigheid terug op het gospelpodium. In 2007 debuteerde hij met de CD Only believe met covers van gospels die vooral door Elvis Presley bekend zijn geworden. “Ik ben zelf een enorme fan van Elvis. En eigenlijk van de gehele muziekstijl uit de 60’er en 70’er jaren”, vertelt René Diekman. Een jaar na zijn eerste cd verscheen het tweede album, He touched me, met een mix van bekende gospels en speciaal voor René geschreven songs.

Road to Salvation, geproduceerd door Wim Pols, is een plaat met oude gospels uit het repertoire van Homecoming artiesten die te horen en te zien zijn op de dvd producties van Bill en Gloria Gaither. De cd kost 15 euro en is op dit moment al te koop in de winkels én uiteraard ook tijdens de cd-presentatie. Tijdens de presentatie is er ook een hapje en een drankje.

René Diekman heeft bij het uitbrengen van de cd veel hulp gehad van onder meer sponsoren, waaronder BONFIX B.V. (The Fitting Factory),  Fix4you Montage- en aftimmerwerk, Twice in a Life Time, Diesignloods, Diekman Schoonmaakdiensten, Diekman Computer Services, Loods Hattem olietonnen, logo’s en lichtletters, Euronics Visser Wapenveld, KRC Van Elderen Accountants,  Hoveniersbedrijf Jasper Fijn, PBA Innovate B.V.,  Marcel Senz Fotografie, Man Hattem, Stoffer Stoffering, Voegersbedrijf Ter Velde, Dutherma , Hilbert Steen Redeker – PR en Marketing. (Stichting Gospel Factory). Kijk voor meer informatie over de nieuwe cd op www.renediekman.nl.

nov 07 2017

Extra kaarten voor ‘Kerst bij Joke’ tour  

De belangstelling voor de ‘Kerst bij Joke’ concerten van Joke Buis & band is groot. Er is besloten om extra kaarten beschikbaar te maken voor diverse lokaties op www.truetickets.nl. Er valt ook in de aanloop naar de optredens genoeg te genieten met het inmiddels verschenen album ‘Kerst bij Joke’ en de gloednieuwe videoclip ‘Nu Is Er Hoop’.   

De ‘Kerst bij Joke’ concertreeks is in trek, dat is wel duidelijk. Omdat verschillende lokaties bijna uitverkocht waren (Veenendaal, Gouda, Ermelo) is nu besloten om extra kaarten beschikbaar te maken voor het optreden in Veenendaal en worden de mogelijkheden voor de andere lokaties (Leeuwarden, Groningen, Arnemuiden, Zwolle, Rotterdam, Scheveningen) ook bekeken. De avonden staan in het teken van samen beleven, samen zingen, het horen van verhalen bij de muziek en het ontdekken van nieuwe Nederlandse vertalingen van voorheen engelstalige kerstliederen. Zoals ‘Nu Is Er Hoop’. Van dit lied (een nieuwe vertaling van ‘Joy To The World’) is vandaag een video verschenen.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Op het album ‘Kerst bij Joke’ doet Joke Buis wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek. Samen met Matthijn Buwalda en Harold ten Cate werden liederen als ‘In the bleak midwinter’ en ‘O Little Town of Bethlehem’ voorzien van een Nederlandse vertaling en met de band kreeg de muziek een nieuwe frisse uitvoering: laagdrempelig en sympathiek met respect voor het oude en gevoel voor sfeer. Ook liederen die we al in het Nederlands kennen, zoals ‘Nu zijt wellekome’ en ‘Op U mijn Heiland blijf ik hopen’ zijn door Joke en haar team bewerkt. ‘Kerst bij Joke’ is verkrijgbaar via de christelijke boekhandel en diverse online webwinkels.

Bekijk hier ook de clip van ‘Bethlehem’ (de bewerking van ‘O Little Town Of Bethlehem’): YouTube voorvertoningsafbeelding

Bekijk hier de clip die Joke met Annemarie (winnares Heel Holland Bakt 2016) maakte voor een Sint actie waarbij kaarten voor de kersttour, een gedicht en een exclusieve chocoladeletter van Annemarie te koop zijn:

YouTube voorvertoningsafbeelding

Kaarten voor de optredens in december zijn te bestellen via www.truetickets.nl/jokebuis.

Concertreeks ‘Kerst bij Joke’ – Joke Buis & band

 

1 december 2017, Leeuwarden

2 december 2017, Groningen

7 december 2017, Veenendaal (extra kaarten)

8 december 2017, Zwolle

9 december 2017, Rotterdam

14 december 2017, Arnemuiden

15 december 2017, Scheveningen

21 december 2017, Gouda (laatste kaarten)

22 december 2017, Ermelo (laatste kaarten)

okt 28 2017

Jaap Westerink deze week te gast bij Glory of Gospel

Deze week is Jaap Westerink weer te gast in de uitzending.

Luister hieronder ook de uitzending terug.

Veel luister plezier!

okt 28 2017

Grootschalige opheffingsuitverkoop Pelgrim Zeist

Het zijn roerige tijden voor de boek- en muziekhandel in Nederland. Dat is niet voorbij gegaan aan Pelgrim Boeken & Muziek in Zeist; deze winkel sluit op 31 december daarom haar deuren. Het afscheid gaat echter niet zonder een gebaar naar de consument: vanaf heden houdt Pelgrim Boeken & Muziek Zeist een grootschalige opheffingsuitverkoop in haar winkel met kortingen die oplopen tot wel 70 procent.

Jarenlang heeft het team van Pelgrim Boeken & Muziek, met een aantal onmisbare vrijwilligers, zich ingezet voor een mooie plek in Zeist die producten bood als verlengstuk en drager van een levensveranderende boodschap. Die visie blijft, maar de ontwikkeling in de markt heeft er nu voor gezorgd dat de winkel in Zeist gaat sluiten. Er mag dan een einde komen aan de winkel op Steynlaan 51, maar dat betekent tegelijkertijd dat de klant tot 31 december de keus heeft uit een scala van kortingen:

Continue reading

okt 23 2017

Beleef Kerst met LEV!

Terwijl we nog met onze tourconcerten bezig zijn kijken we al weer uit naar Kerst!
Wie erbij was herinnert zich ongetwijfeld de prachtige kerstavond in december 2016 in Surhuisterveen! Kom dit jaar naar één van de 2 kerstconcerten van LEV! Op zaterdag 16 december naar Woerden of een week later naar Surhuisterveen. Een mooi verhaal, inspiratie met nieuwe en bekende kerstmuziek in de stijl die je van de band kent. Geniet van de gezellige sfeer, vuurkorven, glühwein en heerlijke hapjes…
Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die onze levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat.

Tijdens de concerten kun je luisteren naar nieuwe (kerst)liederen, maar we zullen natuurlijk ook bekende kerstklassiekers met elkaar zingen. LEV wordt voor deze avonden uitgebreid met extra zanger(e)s(sen) en met een cellist, die de liederen nog meer kleur zullen geven. Daarnaast zal er ruim de tijd zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van lekkere (warme) hapjes en drankjes. Nodig je vrienden of bekenden uit om samen een bijzondere muzikale kerstavond te beleven!
Het zijn concerten met zitplaatsen en er is een pauze. Het begint om 19.30 uur en zal om ongeveer 21.45 uur afgelopen zijn. Advies is om tickets tijdig te reserveren.

Tickets reserveren

 

okt 20 2017

Uitnodiging Trinity: Kerststallen tour

Kerst, maar dan heel anders. Een multiculturele, wereldwijde kerst. Niet in kerken of theaters, maar in een stal, waar het allemaal begon. Zet twee boerenkarren neer en je hebt een podium. En met de akoestische muziek van Trinity en folky sfeer voelt een stal al snel als een huiskamer. Kom Kerst meebeleven met Trinity!

Bekijk de video-uitnodiging ‘On Our Way to Christmas’, met Elbert en Johan:

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Geen glitter, goud en opgeprikt gedoe. Gewoon genieten. Dansen met je voeten in het zand, meezingen tot je hees bent en je verbazen over het wonder van Kerst in de koude winternacht. Maar koud zul je het al swingend vast niet krijgen. En er is lekker eten en drinken bij het vuur. Felíz Navidad!

Data en locaties:
8 december: Giessenburg Laatste kaarten!
9 december: Alphen aan den Rijn
14 december: Zwolle
16 december: Bennekom
21 december: Putten
22 december: Houten

www.truetickets.nl/trinity

okt 19 2017

Joyce van Boven vanavond deze week in de uitzending.

4 november komt mijn debuutalbum uit.

Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Het album krijgt de titel Joy! mee, wat vreugde betekent. De songteksten zijn door mijn man Elbert en mij geschreven en komen voort uit persoonlijke ervaringen. Joy! bevat 10 nummers. Deze gaan over de mooie en moeilijke momenten van het leven, over gevoelens van blijdschap maar ook van verdriet en onmacht. Ervaringen die iedereen mee maakt in het leven.

Dit alles maakt het tot een puur en oprecht geheel met ruimte voor persoonlijke invulling van de luisteraar.  Ik hoop dan ook dat u herkenning vindt in de teksten en er steun uit haalt, maar ook geprikkeld wordt door de thema’s die worden aangehaald.

Centraal in de nummers staat de nabijheid van God door alle omstandigheden heen, en de belofte die Hij geeft van eeuwig leven in Zijn nabijheid.
Het album heeft een heel eigen stijl en gaat van prachtig gevoelige ballads naar eigentijdse up tempo aanbiddingsliederen wat het geheel tot een veelzijdig en gebalanceerd album maakt.

De officiële presentatie van het album in de vorm van een concert is op zaterdag 4 november in de Vredeskerk in Wezep  en begint om 19:30.
De toegang is gratis inclusief koffie en cake. U bent van harte welkom.

Joy! is aansluitend aan de presentatie verkrijgbaar bij de verkooptafels in de hal of hier al voor te bestellen waarna u het album na 4 november kosteloos krijgt toegestuurd.

Luister mee op

Donderdagavond van 21:00-23:00 bij Lokale omroep Elburg.
Links bovenin kun je luisteren.

Zondagmorgen van 11:00-13:00 bij A28FM.
klik hier om live te luisteren.

Zondagavond van 17:00-19:00 bij RTV IJsselmond.
klik hier om live te luisteren.

Zondagavond van 20:00-22:00 bij Radio 794.
klik hier om live te luisteren.