Glory of Gospel presents…. 3 unieke kerstconcerten tijdens het ATB Winterfestijn in Oldebroek (ELINE, Joke Buis en LEV)

Glory of Gospel zal tijdens het ATB Winterfestijn in Oldebroek 3 avondvullende gospelconcerten organiseren. Op 16 december zal Eline Bakker het podium betreden , 20 december Joke Buis en op 22 december band LEV.  Op deze unieke locatie, die wordt omgetoverd in wintersferen, zal tot 24 december iedere dag een wintermarkt zijn. Tevens zal er  iedere dag een artiest of koor het podium betreden.(voor het complete programma www. atbwinterfestijn.nl) 

Voor deze 3 avonden is er ook een combikaart te bestellen, zodat je bij alle 3 concerten aanwezig kunt zijn!

Eline – 16 december
‘Terug naar Eden’ is het eerste aanbiddingsalbum van Eline Bakker. De zangeres die onder meer bekend is van ‘Jezus Overwinnaar’ was vanaf haar zestiende vol van God, maar kreeg toch twijfels. In haar zoektocht eindigde ze helemaal bij het begin en ging ze ‘Terug naar Eden’. Uiteindelijk leerde ze dat God er altijd is en is geweest. Het resultaat van haar geloofsreis is een indrukwekkend album met veertien Nederlandstalige nummers, met eerlijke teksten over twijfels en liederen over de trouw en liefde van God. Eline hoopt dat het album handvatten biedt om tot een diepere intimiteit met God te komen.

Voor Kerst met Eline Bakker kunt u hier kaart(en) reserveren.

(Voor de 3 concerten is er ook een combiticket te bestellen via bovenstaande link)

Joke Buis – 20 december
Zangeres Joke Buis en haar band brengen prachtige kerstklassiekers, intieme luisterliedjes en persoonlijke verhalen van Joke in een ouderwets gezellige setting.

Laat u tijdens het avondvullende programma, vanaf 19.30 uur, onder meer verrassen door bekende en minder bekende liederen, die hertaald zijn en in hun nieuwe, frisse vorm de kerstboodschap dichtbij brengen. De concerten van Joke kenmerken zich daarnaast door een warme, gezellige sfeer waarin bezoekers zich direct thuis voelen. Het samen zingen van kerstklassiekers over de komst van de Here Jezus vormt daarbij een prachtige opmaat naar het kerstfeest.

Voor Kerst met Joke Buis kunt u hier uw  kaart(en) reserveren.

(Voor de 3 concerten is er ook een combiticket te bestellen via bovenstaande link)

©bandlev.nl

Band LEV – 22 december
Band LEV heeft een schitterend kerstalbum uitgebracht genaamd ‘Wat een geweldige nacht!’. Een volwaardig album met een mengeling van bestaande kerstklassiekers zoals ‘Komt allen tezamen’ en ‘Stille nacht’ en eigen materiaal. Met die verzameling liederen belicht LEV kerst zoals het was, zoals het vandaag de dag is en zoals het mag zijn voor mensen.

LEV kiest ervoor om op dit kerstalbum niet voorbij te gaan aan veel mensen voor wie er een andere kant aan het kerstfeest is. Door omstandigheden zoals eenzaamheid en verlies is het feest voor hen juist de meest donkere tijd van het jaar. Freek: “Kerst wordt omschreven als een feest van licht, maar dat licht schijnt juist in de duisternis. We hebben geprobeerd op dit album al die invalshoeken een plek te geven en zo recht te doen aan wat die ene nacht, tweeduizend jaar geleden, zo geweldig maakte en zo actueel nu.”

Voor Kerst met LEV kunt u hier kaart(en) reserveren. 

(Voor de 3 concerten is er ook een combiticket te bestellen via bovenstaande link)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *