MARTIN SMITH & BAND GAAN VOOR PASSIE MET CONCERT IN ZWOLLE

Je kunt geen krant openslaan, geen nieuwssite openen of het woord ‘crisis’ komt je tegemoet. We leven in een tijd van unieke uitdagingen en daardoor ook in een tijd vol angst, onzekerheid en onrust. Die gevoelens gaan niet voorbij aan de Britse zanger & aanbiddingsleider Martin Smith. Maar hij zou zichzelf niet zijn als hij het niet als een uitdaging ziet om naar voren te stappen en te inspireren. Dat deed hij met zijn nieuwe album ‘Dancing in the Fire’. En op donderdag 1 december 2022 doet hij het in levenden lijve in Zwolle, als hij met band een avondvullend concert geeft.

Martin Smith weet wat de kracht van muziek kan doen. Hij zag het met zijn band Delirious? over de hele wereld, inclusief Nederlandse stadions. Hij zag het toen hij als solo artiest muziek deelde zoals ‘Waiting Here For You’ en ‘Gods Great Dance Floor’. En hij zag het tijdens de pandemie, toen hij en zijn bandleden troost en houvast vonden in liedjes die hun hart deelden met God. Het werd een volledig album (‘Dancing in the Fire’) vol meeslepende aanbiddingsmuziek, doorspekt met een vette clubsound. Martin vult er stadions mee, maar houdt zijn blik gericht op zijn missie – en zijn boodschap voor de kerk van nu. “De tijd dat de kerk ‘cool’ moet willen zijn, is voorbij” zegt hij. “Het is passie die voor een doorbraak zorgt. Een kerk zonder passie is het tegenovergestelde van Wie Jezus is. Hij houdt van ons, vol passie, zonder einde. En wat kunnen wij dan anders dan alles wat we hebben bij Hem te brengen. Om alle schaamte af te schudden en te dansen alsof het onze laatste dag op aarde is.”

Op 1 december keert Martin Smith met zijn weergaloze band terug naar Nederland voor een concert in de Verrijzeniskerk in Zwolle. Het belooft een avond te worden waarin je kunt beleven wat Smith beschrijft: gepassioneerd zingen, ‘dancing in fire’ op ‘God’s great dance floor’!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *