Delise & band: Ik ken je (concert)

In oktober geeft singer-songwriter Delise met haar band concerten in verschillende kerken in Nederland. Deze show is naar aanleiding van de release van haar nieuwste album ‘Ik ken je’: een dubbel cd met Nederlandstalige popliedjes met een diepere boodschap. Tijdens deze muzikale avonden kun je genieten van haar prachtige stem en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes: nieuwe muziek met een boodschap waarin iedereen zich kan herkennen.

Delise zingt tijdens de concerten haar nieuwste liedjes en vertelt over de verhalen achter haar muziek. Natuurlijk komen ook oudere bekende liedjes voorbij, zoals ‘Kleine dingen’, ‘Dat doe je goed’ en ‘Schuil bij Mij’. Geniet mee van een avond vol muzikale verrassingen en de veelzijdigheid van een geweldige band!

Over Delise
Al op jonge leeftijd was Delise veel met muziek bezig. Desondanks besloot ze Rechten te studeren. Na enkele jaren zich te hebben gericht op haar juridische carrière, keerde Delise in 2016 terug naar de muziek. Mede door een burn-out werd het duidelijk: muziek maken is haar passie. En die muziek wil ze graag delen!

In 2018 bracht ze haar debuutalbum ‘Bladzijde 1′ uit, waarbij ze heeft samengewerkt met o.a. Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC (Damascus). Dit album kreeg aandacht via verschillende dagbladen en Delise mocht haar muziek en verhaal laten horen bij veel radiostations door het hele land, evenementen en programma’s als Hour of Power. ‘Bladzijde 1’ werd genomineerd voor verschillende onderdelen bij de Zilveren Duif Awards 2019. In het najaar van 2019 verzorgde Delise het voorprogramma bij de ‘Niet van deze wereld-tour’ van Damascus. In 2020 bracht ze een cd uit met als titel: ‘Kleine dingen’.

In de lastige periode van corona heeft Delise niet stil gezeten. Zo heeft ze in het voorjaar van 2022 haar nieuwste album ‘Ik ken je’ uitgebracht: een collectors item inclusief een bonus live EP met liedjes die ze met band heeft opgenomen. Bij het maken van het album ‘Ik ken je’ heeft Delise samengewerkt met artiesten zoals Lars Gerfen, Marjolein Keijzer, Elbert Smelt en Elly & Rikkert Zuiderveld.

Delfzijl, Baptistengemeente Havenlicht, zaterdag 22 oktober 2022, 20:00 – 22:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *