Tom Parker’s ‘Christmas Collection’ concerten

Tom Parker’s ‘Christmas Collection’ concerten

December is een maand vol tradities. En sinds 2012 hoort daar een muzikale traditie bij: concerten waarin The Choir Company ‘The Young Messiah’, met de muziek van Tom Parker, uitvoert door het hele land. Het zijn avonden waarin het niet alleen genieten is van en meezingen met de mooiste kerstliederen van het beroemde werk. Dankzij een projectkoor, solisten, een live band én een enthousiast meezingend publiek zijn het concerten die je tot ver na december bij blijven. Dit jaar keert niet alleen de ‘Young Messiah’ tour terug. Er vinden ook concerten plaats met muziek van Parker’s ‘Christmas Collection’. Deze optredens vinden plaats in Harderwijk, Meppel, Veendam, Rotterdam en Woerden.

Toen The Choir Company in 2012 voor het eerst het land door ging met Tom Parker’s ‘The Young Messiah’ had niemand kunnen bedenken dat het zo veel los zou maken. In de jaren die volgden leek het enthousiasme alleen maar groter te worden mede ook door de vele zangers en zangeressen uit heel Nederland die zich elk jaar weer massaal aanmeldden om mee te zingen tijdens deze bijzondere concerten.

Nu de ‘Young Messiah’ concerten dit jaar ook weer plaatsvinden, kan de ‘Tom Parker Christmas Collection’ uiteraard niet ontbreken. In vijf concerten verspreid over het hele land worden de kerstarrangementen van de beroemde Brit uitgevoerd. Het grote koor, solisten en de live band brengen bekende liederen als ‘For Unto Us’, ‘Good King Wenceslas’, ‘A Child is Born’ en het bekende ‘Mary, Did You Know’. Daarnaast maakt het programma dit jaar ruimte voor een aantal muzikale uitstapjes in de vorm van herkenbare kerstmuziek die extra inhoud geeft. En waarbij het heerlijk meezingen is!

Wij nodigen u van harte uit om erbij te zijn en dit feest met ons mee te vieren.

Tickets via Events4Christ

vrijdag 9 december 2022 – 19.30 – Meppel
Oude kerk, Groenmarktstraat 2, 7941 KS
zaterdag 10 december 2022 – 19.30 – Harderwijk
De Regenboog, Biezenplein 1 , 3845KA
zondag 11 december 2022 – 19.30 – Woerden
Gereformeerde kerk | Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8, 3441 XC
vrijdag 16 december 2022 t/m zondag 16 oktober 2022 – Rotterdam
Opstandingskerk, Lisplein 31, 3451 GL
zaterdag 17 december 2022 – 19.30 – Veendam
Kandelaar, Dr. A Kuyperstraat 46 , 9645AR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *