Don Moen | Musical ‘God With Us’

vrijdag 9 oktober 2020 – 20.00 – Rotterdam
Breepleinkerk, van Malsenstraat 104, 3074 PZ

zaterdag 10 oktober 2020 – 20.00 – Veenendaal
Baptistengemeente de Verbinding, Schutterij 2, 3905PL

zondag 11 oktober 2020 – 20.00 – Surhuisterveen
De Flambou, Groningerstraat 42, 9231 CA

Het zijn bijzondere tijden. Maar ondanks het nieuws blijven mensen Gods aanwezigheid ervaren. Don Moen had niet kunnen vermoeden dat zijn musical ‘God With Us’, die hij lang geleden schreef, nu zo’n relevante boodschap zou brengen in een situatie waarin mensen over de hele wereld God meer dan ooit nodig hebben. Dit najaar keert de Amerikaanse aanbiddingsleider van 9 t/m 11 oktober terug naar Nederland voor drie concerten waarin hij niet alleen zijn bekendste liederen speelt, maar ook de nieuwe musical. Hij wordt bijgestaan door het koor en orkest van United4Christ en Music4Christ. 

De concerten van Don Moen in op 9 oktober (Rotterdam), 10 oktober (Veenendaal) en 11 oktober (Surhuisterveen) zullen uit twee delen bestaan. De ene helft zal een aanbiddingsavond zijn met de bekende liederen van Don, waaronder natuurlijk ‘God Will Make A Way’ (‘God Wijst Mij Een Weg’).
Don Moens muziek is al decennia populair sinds dat bewuste lied de weg baande. De reden achter die populariteit is niet moeilijk te ontdekken. Don Moens muziek is eenvoudig, maar spreekt rechtstreeks tot het hart van miljoenen gelovigen.

Tijdens de andere helft van de concertavonden in oktober wordt de musical ‘God With Us’ opgevoerd. De musical werd bijna dertig jaar geleden geschreven, maar is actueler dan ooit. ‘God With Us’ is Don Moens bekendste musical en het begin van een drieluik met ‘God For Us’ en ‘God In Us’. De aanbiddingsliederen van het werk nemen gelovigen mee door alle seizoenen van het leven – met telkens het hoopvolle houvast: God is met ons.

Op veler verzoek krijgt Don Moen weer ondersteuning van het koor en orkest van United for Christ  en Music for Christ onder leiding van Aad Contze.

Tickets zijn te bestellen via Events4Christ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *