Elbert Smelt brengt een nieuwe single uit samen met presentator-buddy Rachel Rosier

Na de singles ‘Behouden Vaart’ met Matthijn Buwalda en ‘Leef met Volle Teugen’ met Kinga Bán, een nieuwe track en video van Elbert! En wel op de zondag dat we allemaal een uurtje langer hebben, omdat de wintertijd ingaat!

Aanstaande zondag 25 is het ‘Dag van de Stilte’. Een leuke aanleiding om ‘Pelgrimsgebed’ te releasen. Ben je benieuwd hoe het duo Elbert en Rachel klinken als ze niet presenteren, maar zingen? Dan moet je hieronder even kijken.

Rachel en Elbert zijn niet alleen co-hosts van diverse leuke jeugdprogramma’s zoals Topdoks, Smerige Quiz en Tussen Kop en Staart op NPO-Zapp, maar ook bevriende ‘pelgrims door het leven’ en het was een leuke uitdaging om samen een liedje op te nemen.

Pelgrimsgebed is een cover van de Zuid Afrikaanse zangeres Amanda Strydom. De live opnames werden gedaan tijdens het kloosterweekend van Trinity, de band waar Elbert Smelt leadzanger van is. Klooster Nieuw Sion, waar al heel lang gezongen word en gezocht wordt naar God, bleek een prachtig decor voor deze song.

Elbert schrijft: ‘Het was erg leuk om na al die uren voor de camera, wat al van jongs af aan helemaal Rachels wereld is, samen ook eens in ‘mijn’ muziekwereldje zo’n mooi liedje op te nemen.’

Niek Smelt deed de opname en productie en Trinity speelde en hielp mee. Harm Koekkoek maakte de clip.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *