Elly en Rikkert op jaarlijkse Vrijwilligersdag van De Hoop

AANKONDIGING – Op 29 november vindt bij De Hoop te Dordrecht de jaarlijkse Vrijwilligersdag plaats in het kader van de Nationale Vrijwillligersdag. Tijdens die dag wil De Hoop al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet en hen in het zonnetje zetten.

De Vrijwilligersdag wordt afgesloten met een concert van Elly en Rikkert. Voor vrijwilligers is dit concert gratis, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom; voor hen kost het concert 10 euro per persoon. Het concert is met name geschikt voor personen ouder dan twaalf jaar.

Aanmelden kan via www.dehoop.org. Het concert begint om 20.00 uur.

Veel mensen kennen Elly & Rikkert Zuiderveld van hun kinderliedjes en de concerten die ze voor kinderen spelen. Zo wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor de ‘grote mensen’. Tijdens deze concerten (geschikt vanaf ca. 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 45 jaar.

Van hun eerste beginjaren tot nu toe, waaronder hun beste liedjes, zoals die van hun laatste cd’s: Rikkerts ‘Solo’ en Elly’s ‘Circusprinses’. Ze zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Datum: 4 november 2014
Auteur: Redactie christelijknieuws
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.dehoop.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *