Nieuwe single van Marieke Sleurink online

‘Meer dan genoeg’ – een lied van het in maart uitgebrachte album ‘Levensecht’ – is nu ook online uitgebracht op de verschillende streamingsdiensten.

Het thema is blijvend actueel, in dit lied is erg herkenbaar wat in de wereld speelt en hoe we hierop mogen reageren.

Marieke zegt: “Na een gesprek met een zendelinge uit mijn gemeente had ik echt de inspiratie om af te maken wat ik tot dan toe voor dit lied had geschreven. Met haar uitspraken, mijn eigen ervaringen vanuit India en de verhalen van de vluchtelingen op Lesbos in mijn achterhoofd schreef ik een lied over geven van wat we ontvangen hebben. Over genieten wat van onszelf is, maar ook weer gekregen. Over niet alleen toekijken naar ‘een ander in de goot’ en niet bang zijn dat onze kleine stappen niet genoeg zouden zijn. Niet verlammen door alle nood, maar uitdelen van ons ‘meer dan genoeg’.

Sindsdien was het verlangen om dit lied te koppelen aan een stichting. Toen ik hoorde van Stichting Purple en hun visie om via microgiften kansarme vrouwen in India de kans te geven om een onderneming te starten, was daar meteen de klik.”

Het lied ‘Meer dan genoeg’ is dan ook opgedragen aan Purple.

Stream en beluister ‘Meer dan genoeg’ via deze link of jouw streamingsdienst naar voorkeur: https://orcd.co/meer_dan_genoeg_single .

Kijk eens op de website van Purple: www.purplemicrogift.org .

Vergeet vandaag niet te genieten van wat je hebt en deel uit van jouw ‘Meer dan genoeg’!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *