Trinity brengt de kerststal in de woonkamer

Op 19 december gaat het gebeuren: een Trinity Worldwide Christmas Party. Nog nooit is het Trinity gelukt om mensen uit alle werelddelen te verbinden en met fans uit alle windstreken op één moment samen het verhaal van kerst te beleven. Het wordt lokaler en wereldwijder tegelijk en dat allemaal via een hoogwaardige videostream. Een echt Trinity feestje in je huiskamer: jij zet de boom klaar en het lekkers, Trinity zorgt voor de rest met muzikale bijdrages vanuit de hele wereld!

In de afgelopen jaren zijn de kerststallentours van Trinity een begrip geworden. Jezelf warm dansen, volop stal-gevoel in een manege, je winterlaarzen in het mulle zand stampen terwijl je luistert naar Trinity en hun vrienden die op twee boeren karren staan te swingen en kerst dichtbij brengen. Een wereldwijd hemels feest!

Nu, in een tijd waarin dit soort concerten door Corona ondenkbaar zijn, is hoop en blijdschap meer welkom dan ooit. En daarom gaat Trinity dit jaar weer los door het verhaal van kerst tóch te vertellen vanuit een sfeervolle stal. Dit jaar staat de band voor een nóg grotere uitdaging want ze brengen de stal en het feest bij jou thuis, en het leuke dit jaar is: iedereen kan aanhaken! Dus dat is extra goed nieuws voor de fans in Europa, Afrika, India en Noord- en Zuid-Amerika.

En dat is niet het enige want op 26 december, tweede kerstdag, komt de band met een speciale stream voor families. Deze stream is helemaal in het Nederlands en wordt extra bijzonder door een kerstverhaal dat is geschreven door Elly en wordt verteld door Elise Mannah.

Pay what you like
Kerstfeest is het ultieme feest van verbinding. Verbinding tussen hemel en aarde en mensen onderling. Trinity steekt zich behoorlijk in de kosten om deze streams te kunnen doen, in een jaar dat al moeilijk voor hen is. Maar het is juist nu belangrijker dan ooit om TOCH dit feest samen te vieren. Iedereen is welkom om aan te haken met het ‘Pay What You Like’ principe. Heeft iemand nou genoeg te makken of kijkt hij/zij de show met vrienden/ familie (die ze prima een betaalverzoekje kunnen sturen), dan rekent de band op hen om deze reeks kerstconcerten wereldwijd weg te kunnen zetten. Heeft iemand een kleine beurs en/of kijkt hij/zij de stream in z’n eentje: dan hoeft deze persoon niet te schromen om het minimale bedrag te kiezen: samen zijn we er voor elkaar.

TICKETS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *