Filiae komt met kersttour

Een witte kerst is leuk, maar Filiae wil de komende kerst vooral graag zingen! En dat gaan de zussen deze kerst dan ook weer volop doen. Met hun nieuwe kerstprogramma ‘Let us sing!’ vieren Rineke, Mieke, Cocky en Christine uitbundig dat er weer gezongen mag worden en ze nodigen hun publiek graag uit met hen mee te doen. 

 

 

 

 

In hun kerstshow kom je klassiekers tegen als ‘Hark! The Herald Angels Sing’, ‘The First Noel’ en ‘Stille Nacht’, maar Filiae zal ook zelfgemaakte nummers ten gehore brengen.

Mieke is enthousiast over het nieuwe programma: “We komen allemaal uit een rare tijd. Hoe fijn is het dan om samen ouderwets te genieten van de hoopvolle boodschap van kerst!”

De zussen kijken er enorm naar uit om weer samen op het podium te staan. “Muziek verbindt ons als zussen extra met elkaar, dat hebben we de afgelopen periode echt gemist,” vertelt Cocky.

De zussen zingen veel vierstemmige nummers, afgewisseld met prachtige solo’s van Rineke en Christine.

Voor de meiden van Filiae is kerst meer dan een fijn gevoel en lekker eten. En met hun muziek geven ze dat door. Het zijn vreemde tijden, maar het nieuwe programma van Filiae voert je mee naar de mooie tijd die kerst gelukkig ook is.

Coronamaatregelen
De organisatie houdt zich aan de in december geldende coronaregels. Actuele updates ten aanzien van coronamaatregelen zijn vanaf begin november te vinden op deze site

DATE & LOCATIE

donderdag 9 december 2021 – 20.00 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

woensdag 15 december 2021 – 20.00 – Dordrecht
Kerk van de Nazarener, Talmaweg 121, 3317 RD Dordrecht

vrijdag 17 december 2021 – 20.00 – Bunschoten-Spakenburg
De Genadebron, Molenstraat 23, 3752CG Bunschoten-Spakenburg

woensdag 22 december 2021 – 20.00 – Zwolle
Herv. kerk Windesheim, Dorpsstraat 4, 8015 PJ Zwolle

TICKETS ZIJN TE BESTELLEN VIA EVENTS4CHRIST

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *