Presence organiseert elke vrijdag een gebedsdienst vanuit Nieuwspoort

Kijk vrijdagavond 16 oktober vanaf 19:30 live mee met een bijzondere avond van aanbidding en gebed vanuit Nieuwspoort, in het gebouw van de Tweede Kamer. Abonneer je vandaag nog op www.youtube.com/presencenl om mee te kijken en mee te aanbidden.

De komende vijf weken organiseert Presence elke vrijdagavond een gebedsdienst vanuit Nieuwspoort, de plek in de Tweede Kamer waar de minister-president zijn wekelijkse persconferenties houdt. We bidden samen voor ons land, voor de regering en het parlement, voor de samenleving en voor de kerk van Nederland.

Op vrijdagavond 16 oktober is er live aanbidding met Kees Kraayenoord en Jannica en William van Barneveld van Mozaiek Worship. Er wordt tussendoor gebeden door een kleine groep bidders. U kunt met hen mee (aan)bidden vanuit huis via de livestream.

Maak deze gebedsbijeenkomsten mogelijk

U kunt deze bijeenkomsten financieel mee mogelijk maken. Ga naar www.presence.nl/ondersteunen voor een online gift (belasting aftrekbaar).

Een gedachte over “Presence organiseert elke vrijdag een gebedsdienst vanuit Nieuwspoort”

  1. Laat men vooral gebedsaandacht geven omdat de regering steeds Israël aanvallen in de Eu maar ook de VN, dat brengt n vloek over ons land, en Israël verdacht maakt ook bij christenen. Dat God duiding geeft aan onze regeringsleiders of de reden waarom zei Israël zo afwijzen, inweze antisemitisch handelen zelfs na 75 jaar er moet iets verbroken worden denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *